Evropu válcuje vlna korektnosti: Lék na prostatu pro ženy ale i vložky pro muže


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 7 minut.

Co se ještě před několika lety zdálo nemyslitelné, stává se v posledních týdnech skutečností. Unie rovnoprávnosti pohlaví, která zohledňuje všech 97 alternativ vůči penisu a vagíně (a zároveň má po celém světě přesně 1 520 členů a čtyři měňavce, kteří se každý měsíc personifikují do jiného z dostupných pohlavních údů) se konečně probojovala ke svým právům. Od příštího roku tak díky směrnici EU zmizí nálepkování na muže či ženu, ale v kvótách bude uzákoněno i „to“.

Pipiznak na vložkách vadí. Vložky by měli mít právo nosit nejen ženy a muži, ale i dalších 97 alternativních pohlaví.

Přes počáteční porodní bolesti si tak mohou mnout ruce především obchodníci a nadnárodní korporace. Díky aktivitám mnohopohlaví se totiž zalepí díra na trhu, která sice nikdy dříve neexistovala, ale s přibývající hyperkorektností se našlo řešení na problém, který bude teprve vytvořen. Od příštího roku se tak budeme moci setkat nejen s tampony pro muže a dalších 21 vybraných pohlaví, ale i se speciální variantou léku na prostatu pro ženy a dalších 16 pohlaví. Připravovaná kombo pilulka konzumentům přivodí zánět močového měchýře, který si ale díky přidaným antibiotikům budete souběžně léčit. Vznikne tak uzavřený kruh, konzumace léku Femprostat do konce života, což pochopitelně výrobci generuje zaručený zisk. Nejen muži si tak konečně budou moci vyzkoušet, jaké je to půl hodiny uchcávat jako zaseklý ruský kulomet.

Díky Femprostatu se ženy na záchodě budou moci cítit skutečně rovny mužům. Přesto většina z nich močení do pisoáru odmítá.

„Jsem z toho naprosto šťastné. Konečně!“ svěřilo se naší redakci měňavec Karelo Novotné, který má za sebou tento rok sedmnáctou psychologickou transformaci pohlaví a předpokládá, že by se v nejbližších měsících mohl prokousat znovu k pocitové vagíně, kloace, nebo nějakému hermafroditnímu pohlaví, které prostatou nedisponuje. „Vždy jsem se cítilo tak nějak neúplně. Přestala mě trápit prostata a byl to opravdu nepříjemný pocit. Naštěstí si farmaceutický průmysl konečně uvědomil, co znamená být genderově korektní, a přináší alternativu i pro nás!“ nadšeně vysvětluje Karelo, které si je ochotno za prominentní léky i připlatit.

Menstruační vložky budou moci nosit konečně i muži!

Alternativa se nicméně chystá i pro muže, kteří se mohou těšit na menstruační vložky se žiletkou. Tu budou moci nosit muži i týden do měsíce, aby se více přiblížili svému ženskému já. Je to však jen malé procento z plánu genderové revoluce, který světovou populaci zasáhne.

Ostatně podobné je to například i s krajkovým spodním prádlem, které bude nově šito nejen pro pánskou část populace, ale zaměří se i na robustnější postavy. Pohlaví blob totiž projevilo názor, že i s dvěma sty kily máte právo cítit se sexy a přitažliví.

Proč by se měly cítit při nošení spodního prádla pohodlně jen ženy? Nová směrnice toto pravidlo konečně narovná!

„Přidání třetího -respektive univerzálního- pohlaví ‘to‘ jsme v naší společnosti přivítali,“ svěřuje se managerka největší bankovní instituce v České republice Petra Frantík. „Například na sedmém patře uklízí osoba, které jsme se na pohlaví vždy báli zeptat. S ‘to‘ alternativou se nám však konečně otevírají možnosti pracovníka oslovit.“

Genderová hyperkorektnost nicméně není vnímána celou populací pozitivně. Slyšitelné jsou i výhrady a nesouhlasné mručení. Jednou z nejhlasitějších antiaktivistek je například Lucie Hašková z Prahy, která sice nikdy nic neuměla a celkově vzato lze říci, že je i úplně blbá, ale v sedmnácti si dokázala uhnat první děcko, což dodnes hodnotí jako ekonomický jackpot. Dnes je ji pětatřicet a na alimentech za dvanáct parchantů bere více než například Rozner (SPD). A ten taky nikdy nic neuměl, a musí denně vstávat do Poslanecké brousírny. Lucie se personifikuje do bojovnice za zachování české kultury a tradiční rodiny. Jako sériová matka na mateřské, ale rozhodně ne dovolené tvrdí, že tradiční rodina se skládá z otce, matky a dítěte. Cokoliv jiného je zvrhlost. Nutno podotknout, že Lucie už 15 let vložky nepotřebovala, protože je prakticky konstantně těhotná s různými etnickými vzorky populace. Její tvrzení o tom, že se lidská morálka v prdel obrací, tedy nebereme úplně vážně.

Počet dětí v tradiční rodině do počtu překonala jen Angelina Jolie, která si jako suvenýr adoptuje dítě v každé zemi, kde je na návštěvě.

Doufali jsme, že do pojmu tradiční rodiny nese trochu světla Véna Klaus junior, který v rámci hledání svatého grálu založil již tři tradiční rodiny, a je tedy pokládán za odborníka na slovo vzatého. Ten však utrousil na půl huby, že se s námi o této problematice odmítá bavit.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi