Objednal si přípravek na zvětšení penisu, přišla mu lupa

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

„Měl to být pro manželku dárek pod stromeček“, postesknul si pan Franta Malý z Prahy, který se celý život potýká s problémy spojenými s malým mužstvím. Na záchody chodí výhradně do kabinek a sprchuje se výlučně doma. Své utrpení chtěl sobě i své manželce zmírnit lákavou nabídkou na čínském e-shopu. Namísto vysněných pilulek však v krabici našel jen lupu.

Většina mužů se cítí být koupí poškozena

Franta rozhodně nepatří mezi začátečníky v nakupování v asijských e-shopech. Sám přiznává, že většina nákupů je jako hodit si mincí. Buď to prostě vyjde, nebo budete v objednaném tričku více sexy, než jste původně zamýšleli. Aktuální incident už ovšem přerostl hranice únosnosti, a vážně se s ním začaly zabývat i české úřady. Na obchodní nabídku totiž jen v České republice podle České obchodní inspekce odpovědělo na čtyři tisíce mužů. Například nejmenovaný mluvčí, který si přál zůstat v anonymitě, reagoval v rámci budování česko-čínských vztahů na výmluvnou obchodní nabídku „Ceš vidět fagt velkiho czuraka?“ a zakoupil zboží, které mu do měsíce přišlo domů. Rozčarování přišlo až po tom, co si kupující vybalil zrcátko. „Je to jen důkaz fašizující se kavárny,“ reagoval redakci známý majitel zrcátka. „Osobně jsem přesvědčen, že je to reakce na počínání Pirátů v Praze. Naši čínští soudruzi by se neuchylovali k takovým podpásovým praktikám.“ Jedním dechem ale připouští, že čurák v zrcátku je fakt velkej, a líbí se mu.

Podle Hřiba Piráti za malé kokoty v ČR nemohou

Řady poškozených jsou již ale dokonce tak velké, že v rámci české vlády vznikla unie na podporu podvedených mužů s malým penisem. Pokud jste zakoupili zboží s příslibem zvětšení penisu, ale nestalo se tak, můžete se zcela anonymně obrátit přes SMS na telefonní číslo 777 400 088. Krátce popište váš malý problém (případně můžete přiložit fotografii), a čekejte na odpověď zřízence spravující databázi poškozených, který vás již odkáže na patřičná místa.

Obsah balení na první pohled nesplňuje očekávání

Jsou však i příběhy se šťastným koncem. Pan Malý k nim ale bohužel nepatří. Oklamaný zákazník e-shopu se nakonec přece jen rozhodl s manželkou vyzkoušet lupu, která mu z Číny přišla. „Ale jako jo. Máňa říkala, že vypadá větší. Ale rozdíl prý moc poznat nebyl,“ komentoval svůj zážitek poškozený. Pan Malý jako největší nevýhodu označuje, že penis musí být vidět vždy skrz lupu. Pokud ji náhodou někde zapomenete, efekt se nedostaví. O nějakých dlouhodobých účincích navíc nemůže být ani řeč.

Máňa výraznější rozdíl nepozorovala

Důrazně tímto varujeme nakupující na asijských e-shopech, aby se vyvarovali zdánlivě lákavým nabídkám. Reklamace je obvykle poměrně obtížná a zakoupené zboží už pod letošní stromeček dojít ani nestihne. Stejně tak musíme případné nedočkavce znovu informovat, že již brzy dojde díky Evropské unii k homologaci, která jejich problémy vyřeší sama.

 


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi