Po očkování se stal z dítěte retard! Mluví ruským akcentem a velebí Putina!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 7 minut.

Dřevařský průmysl malých dětských rakviček zažívá krušné období. Stále více rodičů nechává své děti očkovat proti smrtelným chorobám, a to i přesto, že stále existuje malé procento případů, kdy vaše dítě zmutuje na retarda. Jednou z nešťastných matek se stala paní Baumannová z Ostravy. Její ratolest několik dní po očkování anektovala ložnici a rodičům vyhrožuje odsunem do gulagu.

S Pepíčkem v poslední době není úplně snadné pořízení

„Měla to být obyčejná vakcína proti chřipce,“ běduje nešťastná Nicol Baumannová. „Samozřejmě jsem očkování dobře zvažovala. Dobře vím, že to pro dítě, a vlastně i celou rodinu, může mít následky na celý život. Slýchala jsem historky o tom, že dítěti po očkování explodovala hlava, ale to se mi zdálo trochu přitažené za vlasy.“ S odstupem času paní Nicol hodnotí své rozhodnutí jako mylné. „Kdybych věděla, že mi dítě zmutuje na putinofila, asi bych do toho nešla,“ svěřuje se naší redakci.

K případu se nám vyjádřila i mluvčí nadnárodní vakcinační korporace SÖRÖS pharmaceutical, paní Alena Zubatá. „Je to samozřejmě hloupost. Byli bychom sami proti sobě, kdybychom se pokoušeli lidi programovat podle našeho přání. Ve skutečnosti by bylo mnohem snazší začít třeba jódovat sůl, nebo přidávat do vody chlor. To by nikdo nepoznal. Ale spoléhat na kompletní přemutování organizmu pomocí jedné vakcíny? To by bylo velmi nespolehlivé. Navíc mecenáš naší organizace inklinuje spíše k západu. Otáčet se na východ není úplně v plánu.“

Pepíček s Putinem a šťastnou mámou po tom, co se nechá taky očkovat. Autor: Pepíček Baumann

Jenomže staré ruské přísloví praví, že tak dlouho se jde na západ, až se přijde zase na východ. A toto může být přesně tento případ. Konspirační teoretici totiž spočítali, že do Washingtonu je to přes Rusko o celých 730 kilometrů kratší cesta než přes Atlantik. Mohlo by se tak jednat o dlouhodobý sofistikovaný plán na ovládnutí Ruska a tamní zavedení Nového řádu. Malý Pepíček paní Baumannové tak může být jedním z prvních vojáků hybridní války, která se rozzuří třeba až za nějakých dvacet let.

„Jedním si můžeme být jisti,“ sdělil nám přední český epidemiolog Evžen Chrchlavý. „Po třech desítkách let v České republice opět nápadně vzrůstá počet lidí, kteří vzhlížejí k Rusku. A to není náhoda. Jen v tomto roce jsme na území České republiky evidovali 9.973 případů putinofilie. Všimněte si, že 9.973 je prvočíslo, a to, jak známo, nikdy není náhoda.“ Chrchlavý předpokládá, že pokud putinodemie exponenciálně poroste, do dvaceti let by se mohla stát například Trikolora majoritní politickou stranou v České republice.

Podle Chrchlavého se mají rodiče smířit se svým očkovaným trotlem

Paní Baumannová ze svého putinofila úplně nadšená není. Raději by, aby synek věřil v Reptiliány, kteří podle ní mají v rámci dlouhodobého šíření hoaxů v České republice výhledově lepší perspektivu než glorifikování Putina. Nic s tím ale nenadělá. Když se Pepíčkovi snažila vysvětlit, že Putin je jen velký zlý zelený ještěr, který se pokouší ovládnout civilizaci, vyházel jí věci z okna a odsunul z ložnice. Na koberec pak rozházel kostky lega a začal tvrdit, že ložnice je zaminovaná. Na zdi vyvěsil ruskou vlajku, plakát VKml na půl žerdi, a sestře zabavil Kena, oblékl ho do maskáčů a tvrdí, že si hraje s Putinem. Po křečkovi z akvárka pak poslal válečnou depeši. Prý, jestli se rodiče nepřestanou srát do Putina, zabere jim i obývák. Právě tam se rodiče uchýlili po vyhoštění z ložnice, a už týden spí na rozloženém gauči.

„Vůbec mu nerozumím,“ běduje paní Nicol. „Tuhle jsem přišla z práce a namísto ahoj mami mě pozdravil vitaj djevoška. V hrnci v kuchyni vařil boty a tvrdil, že je to pravý ruský boršč. Chtěla bych zpět svého Pepíčka.“

Podle studií může být váš život s polovinou mozku mnohem šťastnější!

Alespoň drobný úspěch slaví chirurgové. Podle výzkumů sice není podobně postižené děti možné vyléčit, díky poměrně snadnému operabilnímu zákroku se však rodiče mohou mentálně opravit tak, aby si se svým dítětem lépe rozuměli. A odoperovaný přední lalok si navíc každý pacient může nechat na památku v pohledné dekorační láhvi. Operace však momentálně není hrazena pojišťovnou. Retarda ze sebe podle lékařů můžete udělat i pomocí čínské medicíny. Stačí prý dostatečně dlouhou akupunkturní jehlu zavést do nosní dírky a pak posmrknout. Alternativní medicína zase nabízí rituální tříhodinové bubnování hlavou do zdi.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi