Po Kajínkovi a Řepkovi začne křižovat republiku s besedami i Tomáš Ortel

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 7 minut.

Zajímavým konfliktem může skončit oznámení záměru Tomáše Hnídka Ortela udělat po české republice turné a vyprávět divákům o svých úspěších. Se zlou se totiž potázal u Jirky Kajínka, který si díky podobným happeningům až do nedávna přicházel na služný peníz. Pak ovšem přišel Tomáš Řepka a jako správný kriminálník obšlehl koncept Kajínka. Jirkovi podle nepodložených zpráv klesla návštěvnost na polovinu. Se značnou nelibostí tedy oba řečníci berou informaci, že by se jim na písečku mohl objevit třetí darmožrout s veselými historkami ze života. Kajínek i Řepka již ostatně zareagovali a odeslali Hnídkovi písemnou žádost, aby zvážil záměr srát se jim do obživy.

Jiří Kajínek si už vybral zbraň, se kterou bude ve sporu s Hnídkem vyjednávat

Kajínek zvolil krátkou, ale údernou verzi žádosti. Tomáš Hnídek nám ostatně vyfotografoval celý doporučený dopis, na kterém je napsáno strohé „ZMRDE! S úctou, Jiří Kajínek“ a obsahuje i nábojnici s vyrytým věnováním. Tomáš Řepka se v tomto směru rozvášnil o trochu více. V Doporučeném dopise Tomáši Ortelovi vysvětluje nevýhody rozkopané hlavy a konzumace řízku brčkem v případě, že by se rozhodl opravdu turné po českých kulturácích podniknout. Nenechal nic náhodě a pro jistotu Hnídkovi založil i několik profilů na homosexuálních seznamkách.

Sběratel fanoušků pokleslé kultury se nehodlá vzdát bez boje

„Mám na to právo!“ sdělil naší redakci Tomáš Hnídek. „To oni parazitují na mých fanoušcích!“ domnívá se slavný český zpěvák, který správně poukazuje na to, že návštěvníci besed Jiřího Kajínka a Tomáše Řepky mají průměrný inteligenční koeficient vyzobané slunečnice. „To mně se podařilo sjednotit celý plebs pod značkou Ortel. Jsou moji. Všichni!“ domnívá se Hnídek, který se nehodlá vzdát bez boje.

K jinému názoru ovšem přišel Kajínek s Řepkou, kteří se spojili a rozhodli se, postupovat proti parazitu Hnídkovi společně. Oba správně poukazují na to, že na rozdíl od Hnídka, oni už v kriminále byli a takříkajíc seděli na celém konceptu, jak besedy pojmout. Například Kajínek popisuje svůj život jako zběsilou jízdu, během které vám vysvětlí jak otevřít deset nejčastěji používaných zámků. Během workshopu vám navíc na figurantovi ukáže, jak provést nájemnou vraždu a na závěr společně s účastníky besedy ukáže, jak se v lese zbavit těla, aby ho nikdo nenašel.

Velká část besedy je věnována problematice nepozorovaného útěku z věznice

Tomáš Řepka své motivační besedy pojal více pateticky. Paradoxně se ani tak nevěnuje fotbalovým úspěchům. Celé to ale může být způsobeno tím, že Tomáš Řepka prakticky jako fotbalista nikdy ničeho významného nedosáhl a zapsal se do podvědomí českého národa více jako partner psychopatické Kačky Křišťálové.  Ta projevila mimořádný dar ve ždímání a odsouvání Řepky za mříže. Celá půlhodinová beseda je tak důmyslně prošpikována promyšlenými „tak určitě…“ a vzpomínkami na to, jak poprvé kopl do balónu, jak poprvé kopl do soupeře, a jak poprvé kopl do manželky. To celé okořeněno doporučeními, jak se co nejefektivněji vyhnout placení alimentů a co můžete za mřížemi použít jako alternativu lubrikačního gelu, či jak udělat v kriminále improvizovanou narozeninovou párty s balonky z prezervativů a Proseccem ze záchodové mísy.

Řepka ve vězení vytvořil vlastní funkční vězeňské mundury ve své kolekci Řepka&Bagančata

„A co jako ti dva dokázali? Že nebyli dost opatrní jako já a zavřeli je?“ ptal se sám sebe během rozhovoru Tomáš Hnídek. „To oni parazitují na mě. Na rozdíl od nich jsem například držitelem Českého slavíka. Dokážete si představit, že by zpíval Kajínek? Já teda určitě ne.“ míní Hnídek, který nám zároveň načrtl obsah jeho besed. Podle frontmana kapely Ortel by měl být mimo jiného probrán jeho údajný rasismus a záliba k fašismu, která prý bude po vyslechnutí celé besedy rozmetána na kusy. Krom toho plánuje Hnídek posluchače seznámit s tím, pod jakým úhlem by se mělo správně hajlovat, aby vás nesebrali policajti. Rozhodně ale Tomáš Hnídek popírá jakoukoliv podobnost s besedami pánů Kajínka a Řepky. „Podívejte, zase mezi námi není takový rozdíl. Vlastně bych se nebránil tomu, kdybychom podnikli něco ve třech. Mohla by to být paráda. Kajínek by střílel na lidi ty svoje významné pohledy, Řepka by fanynkám na záchodcích za nějaké drobné vyráběl další důvody neplatit alimenty a já bych jim zazpíval něco pěkného o řezání hlav. Ale oni mi namísto toho vyhlásili válku. No tak ať vyhraje ten nejlepší z nás,“ uzavírá Hnídek.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi