Korporace nechtějí, abyste věděli: Pampersky je možné použít jako roušku!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Ruští vědci po měsících bádání konečně přišli na to, jak Sorošovi vypálit rybník. Připomeňme, že stoupenci arcikacíře Soroše koncem roku 2019 vypustili v Čínském městě Wu-Chan smrtící virus. Jednak proto, aby destabilizovali prosperující komunismus a pak hlavně proto, aby ovládli rouškalobby a desinfekční prostředky se tak staly luxusem, který si většina lidí nemůže dovolit.

Čínská města byla známa spotřebou roušek již dlouho před tím, než vůbec k nějaké nákaze došlo. Je veřejné tajemství, že když průměrný Číňan přišel večer z práce domů, vyklopil z roušky do kamen briketu a zatopil si. S příchodem koronaviru však spotřeba roušek začala raketově stoupat a brzy se staly nedostatkovým zbožím. Naštěstí se ruským borcům z institutu Grigorije Potěmkina podařilo najít způsob, jak se nenakazit koronavirem díky cenově dostupným dětským plenám. O objevu nám blíže pověděl vedoucí výzkumu Nikitin Dymal. „Vlastně bych to nenazýval ani tak objevem jako spíše lifehackem. Není náhodou, že v Rusku máme tak málo nakažených. Západní média nás podezírala z toho, že nákazu jednoduše zatajujeme, ale ty masové hroby na Uralu skutečně nejsou kvůli koronaviru,“ vysvětluje Dymal. Jeho tým totiž již počátkem ledna začal pozorovat nápadný úbytek roušek v lékárnách, což rozhodně nebyla náhoda.

Nikitin Dymal společně s kolegou demonstrují, jak nosit roušku z Pampers

„Dumali jsme nad okolnostmi proč, co, jak a kdo, než jsme si dali dvě a dvě dohromady a spojili si to se souvislostmi s Čínou, kde koronavirus právě začínal zuřit,“ ukazuje nám plody svého výzkumu Dymal. „Čím virus získával na intenzitě, tím častěji jsme pozorovali nevysvětlitelný jev. Nemoc se záhadně vyhýbala dětem, především těm malým. Byla to pro nás záhada, protože malé děti obvykle nemají vyspělý imunitní systém. Virus se přesto vyhýbal dětem jak neočkovaným, tak i těm, které už byly po očkování retardované. To nemohla být náhoda. Už jen zbývalo zjistit proč!“

S potenciálně infekčním Erdoganem jednal i zcela imunní prezident Vladimír Putin

Testu se v průběhu ledna zúčastnilo v Rusku na deset milionů občanů (poznámka redakce: zhruba 0,1 % všech obyvatel Ruska), přičemž krom placeba byly občanům podávány i vyloženě dětská jídla, jako například krupičná kaše, sunar, nebo mateřské mléko. Stejně tak část obyvatel povinně nosila dupačky a chodila spát ve čtyři odpoledne, aby pak v rámci výzkumu celou noc prořvali bez blíže neurčeného důvodu. Zdaleka nejlepší výsledků však dosáhli lidé ze vzorku, který měl na sobě plenkové kalhotky.

Díky ruskému lifehacku přišel Soroš odhadem o 1/4 svého jmění. Na skladech má miliony roušek, o které není zájem.

„Nebylo to tak jednoduché jak si myslíte. Je poměrně obtížné, obléct se do plenek, které jsou určeny pro děti do 36 měsíců. Nakonec jsme ale dosáhli určitého kompromisu a povolili lidem, aby si pleny natáhli jako respirátory.“ Podle Dymala to byl famózný úspěch. Pleny byly použity v první linii mezi tajnými agenty ve Francii, přičemž během nošení Pampers na hlavě ani jeden neonemocněl. Přesto ale testované subjekty pociťovaly únavu a malátnost. V plenách se totiž poměrně obtížně dýchá, což na jednu stránku sice zajišťuje, že se virem nenakazíte. Zároveň jsme ale vyhodnotili tři udušené agenty z důvodu nedostatku kyslíku jako dostatečný impuls k tomu, abychom celý koncept přepracovali.“

Rusko je jaky vždy skvěle zásobeno!

Podle Dymala bylo třeba pleny vybavit něčím, co bude nějakým způsobem uživatele Pampers povzbuzovat. Něco, co rozšíří nosní dutinu, aby se lépe dýchalo. „I tentokrát jsme se nakonec nechali inspirovat u dětí. Je neuvěřitelné, že děti tento problém vyřešily úplně samy ještě před tím, než jsme začali s výzkumem sami.“ Podle Dymala totiž stačí do plen jednoduše nasrat, aby se staly prodyšné.

Rusko má při několika set milionové pupulaci pouze 17 nakažených. To není náhoda!

„Podívejte. Může se vám to zdát nekomfortní, ale 17 nakažených na celé Rusko jednoduše není náhoda. Nelze popřít, že plenkové roušky prostě fungují. Je to šachmat rouškolobby, kterému chtěl svět proradný Soroš vystavit. A víte co? Bylo to zase Rusko, díky komu byl poražen!“ uzavírá Dymal. Roušky jsou v Rusku k dostání v rodinném balení po dvou Rublech. Za drobný příplatek vám do nich prodejce rovnou i nasere.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi