Filip Grznár plánuje změnu pohlaví. „V kategorii žen bych mohla začít vyhrávat“, tvrdí.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Známý kulturista a myslitel, Filip Grznár, se po mnoha neúspěších na poli kulturistiky i bojových sportů rozhodl k razantnímu kroku – změně pohlaví.

Jaký je hlavní důvod? Filip doufá, že se dostane do ženské kategorie a konečně se mu podaří vyhrát alespoň jednu kulturistickou soutěž nebo zápas v kleci. Na otázku, zda by nám poskytl krátký rozhovor, odvětil jen “Vole mrdat, ty knedlíku voteklej” a hodil po nás třicetikilovou jednoručku. Poté, co jsme mu nabídlí menší honorář, sjel lajnu pika permicí do fitka a s úsměvem svolil.

 

Pane Grznáre (omlouvám se, pokud již používáte koncovku “ová”), co konkrétně vás přivedlo k myšlence změny pohlaví?

Zdravím ty kundo, přestože stále čekám na drobné úpravy spodku, oslovujte mě jako ženu. Ke změně pohlaví mě přivedly všechny dosavadní neúspěchy.

Lidé říkají, že máte plnou hubu siláckých keců, ale skutek utek. Je to pravda?

Všechno jsou to lživé kundoviny hejtrů, kteří nikdy nic nedokázali. S Benem Cristovaem jsem prohrál, jelikož je černý (lepší genetika) a Jirka Tkadlčík mě porazil jen díky tomu, že mi při mrtvém tahu mázl olej na tyčku.

A co všechny ty prohrané kulturistické soutěže a neúspěšné zápasy v kleci?

Tuhle otázku z rozhovoru vynecháš, jinak tě vyfackuju s jednou rukou v puse a druhou v prdeli ty kundo prašivá.

Dobře, tahle otázka se v článku neobjeví (jelikož probíhá karanténa, otázku jsme do rozhovoru vložili – Filip bude mít dostatek času k vychladnutí). Údajně nemáte ráda fyziky. Co vás na nich irituje?

Úplně všechno. Nesnáším přemoudřelé, zbytečně moc oblečené týpky, kteří se postaví na pódium a tlachají o Teorii relevantnosti, graviditě a dalších nesmyslných píčovinách.

Myslíte, že vám přesun do kategorie žen zaručí častější výhry? Nebojíte se známé kulturistky, Věry Mikulcové? Jedná se o docela silnou konkurenci.

Už se těším, až si to s ní rozdám.

Viděli jsme video, na kterém cvičíte s Tomiem Okamurou. Volíte SPD?

Přestože je to chodící pytel rýže, jedná se o politika, který tvrdě kritizuje islám, takže má moji podporu.

Nevadí vám, že se po cvičení fotí v zrcadle a své svaly následně nafukuje ve Photoshopu?

Je známo, že schvaluju jakýkoliv doping vy mrdky.

Jak daleko jste se dostal v rámci změny pohlaví? Takhle na první pohled jsme si všimli jen šminek, nalakovaných nehtů a elegantního psaníčka.

Zatím jde jen o povrchové úpravy. Podávání hormonů a modelování pysků by mělo proběhnout během příštího měsíce.

Děkujeme za rozhovor a všechno nejlepší k MDŽ.

Díky, mějte se vy buzeranti.

Filip doufá, že jej kategorie žen vystřelí na první příčky.

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.