V Česku řádí teroristická organizace Al-Kohol, zavraždila již tisíce Čechů!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Mainstreamová média a politici z tzv. dinobloku tuhle informaci celou dobu pečlivě tutlali. Naše redakce ovšem zjistila, že v České republice již přes třicet let působí islamisté z teroristické organizace Al-Kohol a podle všeho mají na svědomí až desetitisíce životů českých občanů. Organizace se zaměřuje zejména na vlastence a slušné občany, kteří ctí české tradice, jako je konzumace pěti piv a zelené po šichtě ve fabrice na značky. 

To, že si Al-Kohol vybírá výhradně vlastence, není samozřejmě žádná náhoda. Teroristická buňka totiž na území České republiky operuje od dob sametové revoluce, kdy zde přijela na pozvání politiků demokratického zřízení. Od té doby likviduje uvědomělé patrioty, kritiky Evropské unie a fanoušky Vládi Putina. Scénář je vždy stejný, Al-Kohol útočí vždy nečekaně a ze zálohy. Za léta legalizovaného terorismu došlo k tisícům “nehod” způsobených Al-Koholem. Ať už se jednalo o autonehodu, selhání nelegálně držené zbraně z AliExpressu, nebo pád z mostu. Vždy přitom hrál roli Al-Kohol.

Jednou z obětí džihádistů se stal i Bohuslav Napitý. Psalo se jaro roku 2013, kdy se Bohuslav vracel domů po bujaré oslavě se svým kamarádem Jaroslavem Štamgastem. Jelikož to domů měli přes celou Ostravu a nechtělo se jim čekat na tramvaj, rozhodli se využít automobilu Bohuslava. Jejich cesta skončila na Svinovských mostech, kde sjeli z mostu přímo na koleje, které vedou pod ním. V tu chvíli místy projížděly dva nákladní vlaky. Jako pinballovou kouli, odkopl první vlak auto přímo před druhý vlak jedoucí v opačném směru. Ten zbytky automobilu odpálil o dalších dvě stě metrů. Následné vyproštění pozůstatků obou mužů bylo pro hasiče zvlášť těžkým oříškem. Nakonec se rozhodli pro umístění bazénku z Mountfieldu pod automobil a oba nebožtíky nechali z obrovské ocelové koule vykapat. Ostatky byly vdovám doručeny v zavařovačce. Vdovy spolu s ostatky obdržely i odznáčky SPD, které to jako zázrakem přežily bez újmy.

Škoda Felicia vznikla pro hasiče, aby si mohli procvičovat vystříhávání osob při nehodách.

Naše redakce vyzpovídala vdovu po panu Napitém. Oficiální příčinou úmrtí byla technická závada na vozidle. Jednalo se o 18 let starou Škodu Felicii, což není zrovna etalon bezpečnosti. “Furt mám Bohouška uloženého v zavařovačce vedle jahodového kompotu ve špajzce. Ten večer mi ještě volal, že prý vypil jen sedm kousků a pět panáků, a jede dom autem. To jsem s ním mluvila naposled,” vzpomíná se slzami v očích vdova. Podle svých slov nikdy nevěřila v to, že by šlo o nehodu. Naše zjištění o teroristické organizaci jí tak naprosto vyrazilo dech. Útěchu po této strašlivé události našla v náručí pošťáka, se kterým si byla blízko ještě před manželovou smrtí.

Vzhledem k okolnostem se občané rozhodli vzít právo do vlastních rukou a vytvořili organizovanou domobranu před každou pochybnou nálevnou. Domobrana má sloužit jako ochranka zákazníkům putyk a zabránit dalším zbytečným úmrtím. Na reálné výsledky své práce si však musí počkat, zatím došlo pouze k potyčkám uvnitř domobrany. Podle očitých svědků došlo k roztržce mezi domobranou a štamgasty v ostravské nálevně “U Havířa”. Předmětem sporu byl poslední utopenec, na místě bylo několik mrtvých.

Do sporu se vložil i Tomio Okamura, který požaduje okamžité a nezávislé prošetření celé situace.  Všichni nebožtíci by totiž dozajista volili SPD, a právě tyto hlasy by straně zajistily výhru v paralelních volbách. Okamura bude požadovat připsání těchto mrtvých duší na konto strany při příštích volbách. O hlasy se ovšem hlásí i Václav Klaus ml. z Trikolóry. Vlastenci údajně volí Trikolóru, a proto by měly být hlasy připsány právě jemu. Mezi oběma politiky vznikla twitterová roztržka, která prozatím nemá konce. O pokračování celé kauzy vás budeme informovat.


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.