Kardinál Duka byl polit svěcenou vodou. S popáleninami 3. stupně skončil na jednotce intenzivní péče.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Kardinál Duka, muž, který se svým obžerstvím, zlatými šperky, div ne francouzáky s bolševiky a laxním přístupem k ministrantským znásilňovačkám snaží přiblížit Bohu, byl včera večer polit svěcenou vodou. Jeho tělo okamžitě vzplálo, načež byl záchranáři se slovy “Tvl, úplně jak ten nekompetentní cock v Pánu prstenů” převezen na VIP JIPku v Praze na Bulovce.

K incidentu došlo v kostele, jenž v roce 1983 zpustošili komunisté. Kardinál zde vykonával tradiční mši v podobě předčítání vlastního Twitteru a rozplývání se nad posílením nezávislosti České televize. Před kostelem jsme dnes zastihli očitého svědka této nešťastné události a my vám tak můžeme přinést exkluzivní rozhovor. Muž nesouhlasil se zveřejněním svého jména, proto zde bude vystupovat pod pseudonymem Ned Flanders.

Paralelní listy: Dobrý den, můžete nám poskytnou krátký rozhovor ohledně včerejší události?

Ned: Nazdárek. Ježíšku na křížku, všechno vám povím

Paralelní listy: Tak spusťte

Ned: Den začal jako každý jiný. Vstávačka, ranní bičování za hříchy Adama a Evy, snaha dostat ze souseda 2 roky nevrácené nůžky na živý plot, cesta do kostela.

Paralelní listy: Přejděte k věci, prosím

Ned: V kostele jsem si sedl hned do první řady. Kardinál Duka poté přikráčel jako hvězda křesťanského rock n rollu – 2 ministranti drželi jeho hedvábný plášť, další dva jej ovívali pavími pery. Asi 10 minut po začátku mše, přesně ve chvíli, kdy jsem se připravoval poprosit Boha o čísla do sportky a věrnější manželku, skrz rozetu posvítil paprsek slunce přímo na slovo “SATAN”, vyryté ve Slayer fontu do lavice přede mnou.

Paralelní listy: A dál?

Ned: Stařenka, která v rukou svírala svěcenou vodu přivezenou přímo z Vatikánu, přistoupila ke kardinálovi a se slastným povzdechem “Vy a pan prezident to s námi myslíte dobře, proto jsem vám přivezla dárek ze svatého města”, na něj vylila obsah malé ampulky. Kardinál se okamžitě vznítil.

Paralelní listy: Všiml jste si něčeho zvláštního?

Ned: Kardinál se začal svíjet a mluvit latinsky. Na okamžik se mi zdálo, že vidím rohy v jeho stínu, ale muselo jít o vidiny.

Paralelní listy: Můžu ještě jednu otázku?

Ned: Jistě

Paralelní listy: Koho jste volil v parlamentních a prezidentských volbách?

Ned: Pana Babiše a pana ing. Miloše Zemana, jak nám na jedné ze mší důrazně doporučoval pan kardinál. Proč se ptáte?

Paralelní listy: Ále, jen tak. Díky za rozhovor a mějte se.

Ned: S pánem Bohem

Kardinál Duka a Miloš Zeman ve filmu Ďábel nosí brady


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.