Ekologicky závadné kondomy by mohla nahradit vizitka OVB, tvrdí Greta Thunberg

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Greta Thunberg, známá ekologická aktivistka, která se vehementně snaží vyndat planetu z mikrovlnky, bije na poplach. Poté, co usmrtila tisíce medúz s domněním, že z hladiny moře vylovila tisíce plastových tašek, totiž zjistila, že dalším vysoce neekologickým výrobkem, který můžeme najít prakticky kdekoliv, jsou použité prezervativy.

Kondomy! Výrobek, který se slovy “Sice je to jako žrát Snickersku přes obal, ale furt lepší než splodit kyklopa s patnáctiletou Eržikou za diskotékou na periferii Havířova” používají miliony mužů napříč světem. Tyto výrobky jsou však ekologicky závadné a ironicky se s nimi můžeme setkat také v PANENSKÉ přírodě, kde se poté rozkládají desítky tisíc let. Není tedy divu, že leží v žaludku nejznámější ekologické aktivistce současnosti, která se s tímto dlouhodobým problémem snaží bojovat po svém. Jak? To se dozvíte v krátkém rozhovoru, který nám byl poskytnut před zámkem Matěje Stropnického, kde včera večer probíhalo jednání o znovupovstání strany Zelených.

Paralelní listy: Dobrý den, Gréto, mohla byste nám poskytnout kratičký rozhovor na téma “Ekologická závadnost prezervativů”?

Gréta: How dare you!

Paralelní listy: Chtěli bychom vás upozornit, že si nás nejspíš pletete s Parlamentními listy….a mě, achjo…. s Václavem Klausem mladším.

Gréta: Aha, v tom případě s rozhovorem souhlasím. A vaší tváře je mi líto.

Paralelní listy: Nic se neděje, vyjídání medu divokých včel raději přesunu do přihrádky s názvem “Nedělej to, chlape!”. Ale k věci. Gréto, jak byste chtěla řešit dlouhodobý problém s všudypřítomnými kondomy?

Gréta: Znáte českou společnost OVB?

Pralelní listy: Myslíte tu společnost plnou náctiletých kidů, kteří se prohání v saku po mrtvém dědovi ve snaze vydělat majland na klientech, z nichž tvoří 90 % rodinní příslušníci?

Gréta: Ano. Mimochodem, nikdy jsem nezjistila, kdo tvoří těch zbylých 10 %.

Paralelní listy: Každý zaměstnanec OVB chodí jednou za rok Prostřena, kde zinscenuje zábavu “Město, jméno, hrubý příjem, rodné číslo”. Takže tak.

Gréta: 😀 😀

Paralelní listy: Každopádně nevím, kam tím míříte. Jak spolu souvisí OVB a problémy s prezervativy? Pokud přestaneme produkovat kondomy, na světě nezbyde žádná účinná antikoncepce vyjma hormonální, po níž mojí ženě narotla srst, ohryzek a nehet na bradavce.

Gréta: Co myslíte, že udělá, respektive neudělá žena, která sedí v baru, pokud na ni vytasíte vizitku OVB?

Mladý byznysmen při cestě za slávou a bohatstvím.

 


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.