Tým kryptologů, který rozluštil Nostradama, se vrhne na věštby cikánky Jolandy


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 8 minut.

„Možná zní trochu jako generátor náhodných slov. Ale je za tím něco úplně jiného. Stojíme před velkým luštitelským oříškem,“ přiznal naší redakci vedoucí týmu kryptologů Tom Braider, který se vydal do České republiky rozlousknout zašifrované věštby největší vědmy novodobých dějin, cikánky Jolandy. „Stejně jako Nostradamus ukrýval své věštby do rafinovaných rýmovaček i Jolanda měla určitou potřebu schovat skutečný význam svých předtuch, aby se dostaly skutečně jen k lidem, kteří jsou toho hodni,“ vysvětluje Tom Braider.

Jolanda zabalila svoji existenci na této bohem zapomenuté planetě počátkem roku 2020, který je obecně pokládán za začátek konce světa. Je možné, že mohla tušit například příchod korony?

Každá doba má svoji vůdčí osobnost. Stejně  jako mezi nejzásadnější vědce historie můžeme pokládat Einsteina a Hawkinga, podobné ‘majáky‘ a vůdčí osobnosti se linou dějinami i na okultní scéně, které převážně pracují s nevědeckými metodami, čímž se stali jakýmsi protikladem vědců – tedy nevědci. Nostradamus nebo třeba Baba Vanga jsou jedni ze zastupců nevědců, kteří svůj život zasvětili vzpomínkám na budoucnost. Početné pohledy do časů, které se ještě nestaly, pečlivě zaznamenali v písemné formě, ovšem zašifrované tak, aby je běžný smrtelník nerozluštil a nepadly tak do nepovolaných rukou. „Cikánka Jolanda je vůbec první vědmou, která se na nějaké zápisky vykašlala a všechny svoje předtuchy rovnou vyžvanila milionům lidí do televizních obrazovek během živého přenosu. S ohledem na to, že své věštby zvládala za chodu ještě šifrovat, aby je nikdo nepochopil, muselo se jednat o nesmírně inteligentní nevědkyni,“ míní Tom Braider, který se svým týmem v Barrandovských ateliérech již tři týdny dešifruje telefonické výklady karet prokládané Vlastíkem Plamínkem.

Šárka Demeterová se po chybné interpretaci věštby vykašlala na školu a zahájila podnikání v sériové mateřské, ale rozhodně ne dovolené.

„Jmenuju se Šárka Demeterová a v roce 2013 jsem volala Jolandě do živého vysílání,“ vypověděla během šetření týmu kryptologů účastnice telefonické seance. „Chtěla jsem vědět, jestli se mám na základku vysrat v sedmé třídě, nebo jít po střední na vejšku. Dnes už vím, že ‚hodně budeš někde‘ nebyla věštba pro mé uši,“ vzpomíná Šárka. Kdyby to tušila, základní školu by dostudovala. Teď je kvůli chybnému výkladu věštby hodně v prdeli. Je to přesně ten případ, kdy jsou vize mylně interpretovány.

Mohla snad Jolanda tušit, že tento oligarchistický mafián ovládne Českou republiku?

„Je to vlastně první věštba, která se nám od cikánky Jolandy podařila rozlousknout,“ chlubí se Tom Braider. „Paní Šárce Jolanda poradila vysrat se na základku v roce 2013. V zásadě ale nemluvila o paní Šárce, ale o jistém slovenském miliardáři, který se v roce 2013 začal cpát do politiky, do které nechtěl. Nevíme přesně, zda to byla jen šifra, nebo obecný fakt, že si Jolanda trochu šlapala po jazyku, ale skutečný význam věštby nebyl ‚hodně budeš někde‘, ale ‚hodně Bureš někde‘,“ míní Braider. Po vyhraných volbách z téhož roku je navíc zřejmé, že Bureš je někde hodně všude.

„Věřím, že je to jen první vlaštovka. Jakmile se nám podaří rozklíčovat, kde si Jolanda jen šlape po jazyku a kde se jedná o skutečné dementění věštby, aby ji nikdo na první pohled nepochopil, budeme na správné cestě,“ věří Braider, který právem přirovnává Jolandiny věštby k egyptským hieroglyfům.

“Tohle nejsou gádžové, tohle jsou cikánke karty. Tomu Gádžové nerozumí.” – Je to snad onen klíč k rozluštění tajemství?

„Jsme na samém začátku, ale věřím, že se nám to podaří,“ uzavírá Braider. “Aktuálně máme vytipovaných několik vizí, které se pokoušíme dešifrovat. Například ‚Hoď tam tu sůl na ně z toho okna‘, by mohlo docela dobře sedět na sněhovou kalamitu z roku 2019, kdy silničáři připraveni na letní sezónu pro jistotu nekoupili žádnou posypovou sůl  a sypačům tak musely vypomáhat hospodyňky, které házely správě a údržbě silnic domácí zásoby kuchyňské soli. Jiné vize jsou však stále obestřeny tajemstvím. Kupříkladu ‚Musela jsem dávat pozor, aby nepřijela benga‘, by se na první pohled mohlo docela dobře hodit k občanské válce v USA.” Připomínáme, že právě tam se vyostřil konflikt mezi bílými a černými obyvateli. K hnutí Black Lives Matter se po několika měsících válečného konfliktu nakonec připojilo i hnutí FML – tedy Feminist Lives Matter, které se na předměstí Brooklynu spojily s GLM – tedy Greta Live Matter. S určitým napětím pozorujeme mloky, kteří vystopili z moře a hlásají ideologii, podle které Mlok Lives Matter. I v tomto proroství by do sebe vše bezchybně zapadalo, kdyby ale Jolanda nemluvila o svém dětství, což je ovšem také přitažené za vlasy, neboť není známo přesné datum narození vědmy. S ohledem na vzpomínky, ve kterých si hrávala na pískovišti s Helenou Vondráčkovou, se však muselo jednat o dobu dávno předtím, než nějaký úřad s bengy vůbec vznikl.

Mlok Lives Matter mohou s probíhající občanskou válkou v USA nepěkně promíchat karty

„I kdybychom měli odhalit jen zlomek jejich tajemství, jsem si jist, že tyto věštby budou pro existenci lidstva naprosto zlomové. Do té doby musíme jen doufat,“ loučí se Tom Braider, který se v temných ateliérech televize Barrandov znovu ponořil do hluboké televizní seance s cikánkou Jolandou.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi