SPD brojí proti transmastným kyselinám, mění lidi na transky

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Hnutí SPD přišlo o víkendu se šokujícím obviněním. Velké potravinářské společnosti údajně do margarínů přidávají transmastné kyseliny, které mají na svědomí změnu normálních lidí v transsexuály. To vše pod taktovkou George Sorose a hnutí LGBTQ+-*/. SPD zároveň představilo zákon, které by transmastné kyseliny v potravinách zakázalo. Do budoucna by tak měly být všechny margaríny označeny přeškrtnutou duhovou vlajkou s textem “Bezpečné pro tradiční rodinu”.

Poslanci SPD zakládají své tvrzení na vědecké studii, kterou Jaroslav Foldyna našel na internetu. K ní se údajně proklikal skrz reklamy na porno serveru, když hledal nadržené maminy v okolí. Studie zveřejněná na pochybném webu a psaná výhradně kombinací word artu a comic sansu je tak pro poslance SPD více než věrohodná. To i přes fakt, že drtivá většina členů hnutí SPD neumí vůbec číst. Celá studie je ozdrojována internetem a vlastní hlavou, což dále upevňuje přesvědčení, že se jedná o seriózní a důvěryhodný vědecký dokument.

Vlivem transmastných kyselin donedávna spokojení otcové rodin hromadně opouštějí své domovy v manželčiných šatech. Módním guru v oblasti kabelek je Jiří Ovčáček. Takto sešikované regimenty táhnou ulicemi měst, unáší děti, rekrutují homosexuály a další zplozence pekel. Existuje samozřejmě i opačný problém. Zděšený pan Josef popisuje, jak si jeho manželka dala večer chleba s Ramou. Když přišel druhý den domů, nemohl uvěřit vlastním očím, jeho žena za dopoledne stihla opravit všechno, o co Josefa již půl roku žádala. “Dokonce i narubala dříví, tohle se fakt vymyká všemu,” neskrýval své rozčarování Josef. Asi po dvou týdnech mu žena ukradla všechno oblečení a pod jménem Kamil Transformátor podala žádost o rozvod.

Pravidelná konzumace margarínu rozvrací tradiční rodinu

Tiskovou konferenci hnutí SPD k zákazu transmastných kyselin vedl arcirétor Miloslav Rozner. V pozadí mu zdatně sekundovalo několik členů SPD hrajících si na schovávanou. “No jakože já se v kultuře pohybuju už přes dvacet let a všechno v té studii je pravda. Opravdu do toho nebudu dále jakoby zabrušovat,” vyjádřil se velice stroze Rozner. Tisková konference byla ukončena poté, co si Rozner narval pastelku do nosu, aby se vyhnul odpovědím na dotazy. S brekem byl rychlou záchrannou službou dopraven do nemocnice, kde byl ošetřen. Vzhledem k absenci mozku nemohlo dojít k jeho poškození.

Závěry studie byly potvrzeny i týmem pseudoakademických pracovníků. Zaplacení vědci z vysoké školy života se plně ztotožňují se závěry studie a považují ji za alternativně pravdivý dokument. Akademiky vede Ondřej Vědátor a jeho tým se specializuje na dlouhodobé vlivy užívání alkoholu a tabáku na lidský organismus. Již třicet let Ondřej se svým týmem provádějí experiment sami na sobě. Každý den se po šichtě ve fabrice na značky sundají jak dogy. Předběžné výsledky vykazují tři úmrtí na rakovinu plic. Všechny subjekty mají zároveň vážně poškozeny játra.


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.