Vlivem přelidněním Země došla gravitace! Lidé stoupají do stratosféry

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Vědci již několik dekád upozorňují na klimatické změny, hrozbu hladomoru a narůstající počet lidí milujících rýžový nákyp. Zemi však mezitím docházela další vzácná komodita – gravitace. Její nedostatek právě nyní začínají pociťovat některé státy. Ulítlé lidi musí hasiči nejčastěji sundavat ze stromů nebo chytat do obřích sítí na motýle. S odvážným řešením problému přišla firma, která chce populaci vybavit kapesními těžítky, která by měla zvětšit gravitační sílu jednotlivce.

Jednou z obětí docházející gravitace se stala i Petra Krátká. Ta dnes ráno po probuzení zjistila, že všechen její nábytek levituje v prostoru. Nemohla tak například dosáhnout na klíčky od auta, které se vznášely asi ve dvoumetrové výšce, zatímco paní Krátká měří necelého 1,5 metru. “Je to tak trochu ulítlé. Ještě včera bylo všechno na svém místě a teď mi všechno pluje volně po bytě. Vylezla bych tam na štaflích, ale ty mám v obýváku na stropě,” tesknila Krátká. Značnou ránu utrpěl i milostný život paní Krátké. Vzhledem k její váze si vytvořila vlastní gravitační pole. Cestou do kuchyně k sobě přitáhla obsah příborníku a nyní na její nižší orbitě poletují naostřené nože a vidličky. Dva nešťastníci již museli být hospitalizováni poté, co je zasáhly rychle obíhajícími příbory .

Práce přibývá i hasičům, kteří se nyní prakticky nezastaví. Jejich hlavní a v podstatě jedinou náplní práce je odchyt vznášejících se lidí. K tomu jim slouží speciální sítě na motýle. Hasičský sbor si navíc na testování objednal i rybářské pruty. Komplikace nastávají, když se nebožák zamotá do drátů vysokého napětí, nebo uvízne na stromě. Místo koťat tak nyní hasiči ze stromů sundávají lidi, kteří se vlivem chvilkové nedostupnosti gravitace vznesli a přistáli na stromě. Pozoruhodný je zejména příběh pana Fašírky. Toho se hasičům nepodařilo sundat, byli tak nuceni strom pokácet. Ke všeobecné smůle našli pana Fašírku v poněkud kašovité formě beze známek života pod kmenem padlého jasanu. “Je to na hovno no, co si budem povídat. A to zatímco jsme řezali ten strom, chytl na konci vesnice kostel,” komentuje zásah velitel hasičů Spálený. Dnešní bilance olšanských hasičů je jeden mrtvý po pádu stromu, uhořelý farář a zničený kostel ze 13. století.

Sítě na motýle a rybe se v posledních dnech staly neocenitelnou pomůckou hasičů

Situace se bude podle vědců nadále zhoršovat. Ve zprávě výzkumného Jedličkova ústavu se doslova píše: “Nakonec všichni odletíme do prdele.” Ve Spojených státech zpozorovali případ, kdy muž odletěl až k mezinárodní vesmírné stanici. Tam zamával astronautům a pokračoval dále směrem k Měsíci. Podle propočtů by tam jeho mrtvola měla dorazit pozítří dopoledne.

S možným a poněkud odvážným řešením přišla firma pana Bondyho, která se zabývá výrobou těžítek, zbytečných suvenýrů a všeobecných kýčovitých píčovin. Vybaví-li se populace kapesními těžítky, zvýší tím svou gravitační sílu a zůstanou tak nohama pevně na zemi. Těžítky bude třeba vybavit i domácí mazlíčky a nábytek. Akcie firmy pana Bondyho letí vzhůru rychleji, než je rychlost nešťastníků, kteří mají namířeno do stratosféry.


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.