5G vysílač na farmě oživil traktor a přeměnil kukuřici v jaderné hlavice

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Moderními technologiemi si chtěl ušetřit práci Přemysl Oráč z Ostravska. Nainstalovaný 5G vysílač uprostřed pole měl přinést revoluci v zemědělství. Přemysl však slaví pouze částečný úspěch. Vysokofrekvenční vlny šířené 5G sítěmi přivedly k životu Přemyslův starý Zetor, jenž nabyl vědomí a začal svépomocí obdělávat pole. Zároveň však došlo k přeměně lánů kukuřice v nosiče raket osazené jadernými hlavicemi.

Instalace 5G vysílače uprostřed kukuřičného pole měla farmáři Přemyslovi značně ulehčit práci. Farmu tak měly začít brázdit autonomní zemědělské stroje, místo toho ovšem ožil starý Zetor, který trávil svůj důchod ve stodole. Ten zprvu začal sám obdělávat pole a starat se o celou usedlost. Přemysl si tak mohl užívat zasloužené dovolené, kdy v houpacím křesle na děravé verandě střílel ze vzduchovky na pošťáka a holuby. Po čase si však Zetor po Přemyslově vzoru vybudoval silnou závislost na alkoholu. Konkrétně na technickém lihu, kterým se každý večer tankoval. Kvůli ukrutné kocovině se přestal starat o statek a při jednom ze svých opileckých výletů rozryl pole s pšenicí. Konečnou pošťáckou otázku vyřešil odpálením pošťáka pomocí svého kanonu v rameni. Po nebohém doručovateli zůstala pouze chodila v sandálech s ponožkami.

 Zetor se ukázal jako skvělý farmář, dokud nepřičichl k technickému lihu a vyjetém motorovém oleji Starline.

Na problémový Zetor si Přemysl zavolal zkušeného odborníka, pana Lakatoše. Ten už nejeden traktor dokázal i přes nervy opravit. Když zjistil, že zde stačí Zetor rozřezat a odvézt do sběrny, rozzářily se mu oči štěstím. Na pohrouženém a sundaném Zetoru si však doslova vylámal všechny kotouče od flexy. Nezbývalo tedy nic jiného, než traktor rozebrat na atomy sraček. ,,Kurva! To je past vedle pasti tohle. Abych se dostal na toto, musím tohleto. Na tohleto se nedostanu. Moje nervy, typičo,” vztekal se Lakatoš při práci. Po několikahodinovém zápolení byl traktor svržen ze skály a nahlášen jako pojistná událost.

Starosti panu Přemyslovi dělá i jediné pole, které traktor nestihl během svého opileckého řádění zničit. Na něm se kukuřice začala měnit v jaderné hlavice. ,,Moje živobytí je v hajzlu. 5G mi vzalo traktor a teď i kukuřici,” běduje Přemysl Oráč. O jeho pole se navíc začala zajímat finanční správa. Ta farmáři vyměřila speciální daň, neboť jaderné hlavice rozhodně nepatří mezi standardní zemědělské plodiny a pravděpodobně zde dochází k daňovému úniku. Farmu by mohl zachránit tajemný kupec ze Severní Korey, který o rakety projevil zájem. ,,Nabízí mi zastaralé traktory a zemědělskou techniku, ale já vlastně ani víc nepotřebuju,” uvažuje Oráč.

 Z kukuřic se staly jaderné hlavice. Úrodu melounů poté postihla transformace na bowlingové koule.

V případě, že by Přemyslovi vyšla dodávka hlavic do Severní Korey, rozmlátil by pekelný 5G vysílač a vrátil se zpět k tradičnějším metodám farmaření. ,,Poradil mi to můj kocour,” uzavírá myšlenku Přemysl a ukazuje na svého Mourka. Ten vlivem záření začal chodit po zadních, naučil se mluvit a posilováním mu narostly úctyhodné bicepsy. Své nově nabyté síly využívá k šikanování potulných psů. ,,Puzzle se obrátily,” dodává s úsměvem Mourek.

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.