Musela jsem polykat šéfovy sekrety, stěžovala si sekretářka. „Jde o náplň vaší práce,“ konstatoval soud.


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Zprošťujícího rozsudku se dočkal šéf menší rodinné firmy, jenž byl svou ukrajinskou sekretářkou, Alenotak Nedělejzagorkovou, nařčen ze sexuálního obtěžování, které mělo mít podobu nuceného polykání tělních sekretů.

Soud konstatoval, že náplň práce v podobě polykání tělesných tekutin (sekretů) zaměstnavatele je výslovně obsažena již v názvu samotného povolání. Navíc se zjistilo, že žena podobný soud prohrála již v minulosti, kdy u svého někdejšího zaměstnavatele pracovala jako assistentka.

K sexuálnímu obtěžování mělo docházet na okraji Brna, v malé rodinné firmě, která se zabývá výrobou zpětných zrdcátek do osobních vzducholodí. Naše redakce, která je proslulá kvalitními rozhovory s nekvalitními lidmi, ženu úspěšně zkontaktovala ve snaze získat odpovědi na relevantní otázky.

Redaktor: Dobrý den paní Nedělejzagorková, děkujeme, že nás necháte nahlédnout za protrhlou plentu vašeho soukromí

Žena: Není zač. Když mi nevyhověl soud, doufám, že mi dá za pravdu alespoň široká veřejnost

Redaktor: Mohla byste se vyjádřit k prvnímu prohranému soudu a šéfovi, jenž vás měl sexuálně obtěžovat na pozici assistentky?

Žena: Byl to hrozný hrubián, věčně ve stresu. Ve chvíli, kdy mu nevyšel důležitý obchod, což bylo prakticky každý den, mě…….(úzkostné vzlykání)….promiňte, těžko se mi o tom mluví.

Redakror: Nebojte, povídejte

Žena: Řekl, ať našpulím zadek, načež mě přes něj začal mlátit šanonem a vším, co měl po ruce, zatímco sám sebe uspokojoval. Jednou mi dokonce sešil půlky kancelářským koníkem.

Redaktor: Proč jste vše neoznámila na policii?

Žena: Myslela jsem, že se chce pouze zbavit stresu. S nadějí, že s tímto nepatřičným chováním přestane, jsem mu tedy koupila sadu holí a celoroční členství v golfovém klubu

Redaktor: Pomohlo to?

Žena: Ne. Členství nevyužil, hole si bohužel začal tahat do práce

Redaktor: Ajaj. Co dál?

Žena: Celý případ jsem dostala až k soudu, který prohlásil, že pozice assistentky ve svém názvu výslovně obsahuje náplň práce, kterou po mně zaměstnavatel vyžadoval.

Redaktor: A co váš druhý, před nedávnem prohraný soud ohledně sexuálního obtěžování v podobě nuceného polykání sekretů?

Žena: Druhý soud konstatoval prakticky totéž. Pozice sekretářky ve svém názvu výslovně obsahuje náplň práce, kterou po mně zaměstnavatel vyžadoval.

Redaktor: V zaměstnání jste po prohraném soudu skončila?

Žena: Samozřejmě, i když se slzami v očích. Práce mě jinak neskutečně naplňovala

Redaktor: 😀

Žena: Smích?

Redaktor: Promiňte

Žena: Nic se neděje

Redaktor: Jaké jsou vaše vyhlídky do budoucna?

Žena: Stal se zázrak. Zrovna včera mě na ulici oslovil velmi milý a pohledný muž. Nabídl mi práci fotomodelky, zítra jedu na casting do Prahy. Doufám, že svítá na lepší časy.

Redaktor: Tak to gratuluju. S celou redakcí vám držíme pěsti!

Práce slečnu Alenotak Nedělejzagorovou doslova naplňovala


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.