Bohuš Matuš zakládá seznamku KinderTinder

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Po ukončení služby Lidé.cz zasáhla scénu vyznavačů štěkání bernardýnem do čivaví boudy tvrdá rána. Se spásnou myšlenkou založení nové seznamky, která by se věnovala cíleně pouze problematice alternativních vztahů, přišel Bohuš Matuš. „Pravda. Není to možná největší díra na českém trhu, ale své zájemce si jistě najde,“ míní Bohuš Matuš o nové službě KinderTinder, která má pomoci milovníkům vztahů s dlouhým poločasem rozpadu k nalezení jejich vysněných princezniček. Odpadá tak otravné čekání před základní školou a lákání parchantů do dodávky na imaginární cukrlata.

Bohuš Matuš představil naší redakci novou aplikaci KinderTinder

„Co vyšel ten film V síti, byla lovná sezóna odpískaná,“ míní Stanislav L., obecně známý jako sexuální predátor a mistr ping-pongu, před kterým se klepe každá sukně a poklopec v celých jižních Čechách. Prakticky stejné zkušenosti mají zástupy i dalších zoufalců, kteří přišli jako mávnutím proutku o jedinou šanci k navázání intimního vztahu kombinovaným se Stockholmským syndromem. S vděkem proto podobně narušené entity přijaly novou aplikaci, která jejich snažení zlehčuje. „Všechny děcka teď maj v telefonech nainstalovaný ty parental kontroly a všemožný sledování. Já jsem zkušenej ajťák a dělám do těch informačních technologií, tak vím, o čem jako mluvím,“ svěřuje se Stanislav L., který patří mezi šťastné uživatele nové aplikace a dokáže ocenit zejména obcházení bezpečnostních pravidel.

Stanislav L. se měl objevit ve snímku V síti, ale tvůrci a policie dostali strach

„Je tedy pravda, že v aplikaci máme zatím asi sedmdesát zájemců o vztah, jejichž věkový průměr je 42 let, ale domníváme se, že je jen otázka času, než se do naší seznamky přihlásí první uživatel mladší patnácti let,“ popisuje nelehké začátky Bohuš Matuš, který se potýká i s dalšími porodními bolestmi aplikace KinderTinder. „V posledních týdnech se například setkáváme s DDOS útoky midgetů, kteří se podvodně vydávají za uživatele školou povinných. Obecně vzato se ale domnívám, že aplikace bude mít úspěch. O seznam uživatelů například projevily zájem už i bezpečnostní složky České republiky.“

Aplikace čelí útoku podvodných profilů. Podle výzkumu totiž průměrný midget ve skutečnosti sní o tom, že ho někdo narve do kufru auta a unese.

Rozhodli jsme proto kontaktovat perpetrátora těchto DDOS útoků na KinderTinder. Pan Roman Dalekosáhlý, který se na jiných seznamkách vydává pod přezdívkou TirionLanister69xxx, chápe problematiku rušení služby, avšak trvdí, že má stejné právo přihlásit se na seznamku jako každé jiné dítě. „Je pro nás midgety velmi obtížné najít partnera kdekoliv jinde. I přesto, že se jedná o amorální věc, pochopte, že i já toužím po lásce a spokojeném životu, takže mi nedělá problém někomu pro tyto důvody okopávat kotníky.“ Na velmi personální otázku, jak se mu daří na tradičních seznamkách, pouze smutně odpověděl, že najít si partnera díky svému vzrůstu mu dělá obrovitánské problémy.

Barbora Škrlová vysvětluje, co ji motivovalo k prodání databáze Klokánku

„Můj aktuální vztah je důkazem, že aplikace KinderTinder má na české scéně prostor,“ míní Bohuš Matuš, který si Lucinku vypiplal od plenek. „Aktuálně projednáváme možnosti s Barborou Škrlovou, která tvrdí, že je možné propojit databáze KinderTinderu s Klokánkem, čímž by nám vytrhla opravdu velký trn z paty. Věkový průměr je totiž momentálně poměrně hodně vysoký, a pokud chceme působit jako seznamka pro malé i velké uživatele, je bezpodmínečně nutné, abychom vlili do projektu trochu mladé krve,“ raduje se Bohuš Matuš.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi