Odmítačka očkování nalezla v koblize namísto marmelády vakcínu proti koronaviru


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Nemilou zkušenost zaznamenala paní Jana Peterková z Prahy, když po nakousnutí koblihy pekařského koncernu Penam objevila namísto sladké náplně skleněnou ampulku s vakcínou proti koronaviru. Paní Jana se přitom na Facebooku opakovaně veřejně vyjadřovala, že se jakože rozhodně očkovat nenechá a neplánuje stát se součástí sociálního experimentu Bila Gáteze s jeho čipovou totalitou. Sdílela na toto téma dokonce několik desítek obrázků s texty „nenechám se čypovat“. Nalezenou skleněnou ampulku v pečivu proto vnímá jako hrubý zásah do svobodné vůle.

S touto náplní pana Jana rozhodně nepočítala. Proti čipování obyvatel se hodlá bránit všemi dostupnými prostředky, a nebojí se ani vyjít s transparentem na ulici, nebo založit další internetovou petici!

„Prosím vás, sme to s paněm Blatným probírali a skutečně nemóžeme nutit lidi, aby si tu vakcínu nechali píchnout,“ vysvětloval dnes na tiskové konferenci vzniklou situaci premiér české republiky a stínový majitel Penamu Andrej Babiš. „Existovala varianta, že bychom prostě udělali plošně očkování formou chemtrails, jako to děláme s kokainem před volbami, aby byli nerozhoďňutí voliči šťastnější a věřili, že už jě líp. Ale paňu Blaněmu se nelíbilo, že by lidem na hlavy padaly skleněné lahvičke, tak jsme od ťoho upustile,“ sdělil přítomným novinářům premiér. Podle něj je zároveň nesmysl, aby někdo strkal do jídla namísto marmelády vakcínu proti koronaviru, ale vyloučit to samozřejmě nemůže, protože Penam patří jen nějaké firmě z holdingu, a jako takový rozhodně nemá vliv na to, jestli se vakcína do koblihy bude strkat s marmeládou nebo na sucho.

Paní Peterková vyniká nejen pronikavým hlasem, ale i nekonvenčním makeupem, který si podle očitých svědků nanáší bagrem. Na snímku s druhým největším konspirátorem České republiky, Jirkou “Nezdolným debilem” Černohorským

Trochu odlišný názor na to má paní Peterková, která je přesvědčena o tom, že se ji Bil Gátez prostřednictvím české vlády pokouší diskreditovat. Paní Peterková se totiž díky svému obzvláště nepříjemnému hlasu prokřičela až mezi nejhlasitější odpůrce koronavirové totality a informace o tom, že by Jana byla naočkována proti neexistujícímu koronaviru, by ji poškodila ve zracích stejně narušených osob. „Já jsem před tím varovala! Natočila jsem o tom video, které jsem potom odstranila, aby mi ho YouTube nemohl smazat,“ vysvětluje paní Peterková nejasnou zprávu o konci světa a rozpovídává se o tom, jak je koronavirus virem z laboratoří SíÁjÉj, kterým šéfuje Bil Gátez, ale zároveň že virus neexistuje a že je to jen pokus nadnárodních organizací uvrhnout svět do další globální recese. A k tomu všemu, že je tu jako ta vakcína, která na jednu stránku nefunguje, ale na druhou způsobuje ve vedlejších příznacích dýchavičnost, neplodnost, nechutenství a smrt. Na otázku, zda by, když jde Gátezovi jen o redukci obyvatel na planetě, nebylo jednodušší například přimíchat vakcínu rovnou do vody podobně, jako se to dělalo například s fluorem, bohužel paní Peterková nedokázala konzistentně odpovědět a po menší emoční erupci nás nazvala vlastizrádci a legií Söröše.

Paní Peterková objevila v koblize vakcínu i přesto, že na sociálních sítích svým sdílením jasně řeklá své “NE” očkování. Podobné sdílečky jsou většinou provozovány Ministerstvem zdravotnictví, aby se jim podařilo sestavit seznamy odmítačů. Ampluka s vakcínou v koblize tak mohla být cílená sabotáž!

„Jako za sebe se domnívám, že argumentace ‘aby to více křupalo‘ je mylná,“ domnívá se ministr zdravotnictví Blatný. „Jsem názoru, že vakcínu jsme měli jednoduše do koblih aplikovat tak, jako se to dělá s marmeládou, tedy stříkačkou,“ vysvětluje Blatný, který byl mnohem více sdílný než pan Babiš nebo paní Peterková, které se ne nadarmo přezdívá sonické kladivo. „Abyste tomu rozuměli, koblihy jsou v České republice jedním z nejvíce konzumovaných pečiv. Každej proti panu Babišovi protestuje, ale stejně je žere. I tak jsem ale názoru, že pro rozšíření vakcíny mezi lidi je mnohem snazší řešení,“ uzavírá Blatný, který aktuálně testuje homeopatické rozmnožení ampulky s vakcínou ředěním v sedmdesáti hektolitrech lahvového piva. Aby se prodeje lahváčů zvýšily, byly již pro jistotu před několika týdny zavřeny restaurace, takže se očekává, že lahvové pivo skokově poroste v prodejích.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi