Plošné očkování skalních odpůrců zajistí geneticky modifikovaní komáři


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Se skvělou zprávou dnes přispěchala vláda v čele s Piráty a TOP09. Po jednání vlády, které probíhalo až do časných ranních hodin bylo nakonec rozhodnuto, že Česká republika nebude vyžadovat takzvané COVID pasy pro vstupy na společenské akce. Namísto toho plošně proočkuje popírače COVIDu a antivaxxery geneticky modifikovanými komáry.

Detail geneticky modifikovaného komára. Krom bezesných nocí se zaslouží i o kompletní proočkovanost České republiky

Nápad, který v české kotlině nemá obdoby, byl již před časem úspěšně testován v Africe, kdy byly vypuštěny geneticky modifikované mouchy tse-tse, aby zabránily epidemii HIV. Podle studie OSN dopadla vakcinace na výbornou. Ze sta proočkovaných subjektů se 100 nakazilo spavou nemocí, a neměli tak ani pomyšlení na neřízenou kopulaci bez ochrany. S podobným modelem nyní přichází i opozice vlády v České republice, která si od smělého plánu slibuje plnou proočkovanost národa.

Populární zprávařka Lucie Borghyová byla omylem naočkována desetinásobnou dávkou Pfizer mikročipů. Na čele se jí vyrazila nepěkná vyrážka.

Během dopoledního brífingu vlády pak Pirát Bartoš a TOPařka Pekarová odpovídali na dotazy novinářů. „Vycházíme z jednoduchého modelu, že kdo nebude očkovaný, bude nucen trávit letošní dovolenou v České republice,“ vysvětlil Ivan Bartoš dotaz, jak přesně chtějí úřady izolovat již očkované občany od těch neočkovaných. Studie totiž ukazují, že v případě náhodného přečipování by mohla být vakcinace kontraproduktivní, protože mikročipy mají při větší koncentraci tendenci shlukovat se pod pokožkou a časem vytvářet mechanické vyrážky. Vláda proto nejdříve musela přijít na způsob, jak izolovat již očkované občany od těch neočkovaných paranoiků, kteří vidí za každým pokusem o nadvládu lidstva automaticky Orwella. „Prostě vypustíme modifikované komáry na riviéře Mácháč. Nikam jinam se letos socky se sklonem ke konspiracím nedostanou,“ doplňuje Markéta Pekarová.

Baywatch Mácháč je jedna z destinací, kde se letos budou shlubovat všichni paranoici, kterým se prozatím dařilo vyhýbat dobrovolně-povinnému očkování.

„Jedná se tak o možná finančně náročnější krok, ovšem z humánního hlediska bude pravděpodobně přijat lépe“, vysvětluje Pekarová, která se rozhodla s dávkami Pfizeru hospodařit lépe, než kolega Hamáček, který chtěl původně vakcínou napustit nádrž, a za pomocí vodního děla distribuovat vakcínu během protivládních demonstrací mezi antivaxxery. Právě demonstrace odpůrců očkování byly vyhodnoceny jako místo, kde se koncentrují zejména lidé, kteří nedostali do krevního oběhu ani první set mikročipů. „Já ten Hamáčkův nápad neodsuzuju. Chápu ho. Bylo by to efektivní, ale je to píčovina,“ nechala se mimo záznam slyšet Markéta Pekarová, které se zejména nelíbí, že by zbytky vakcíny odtekly z vodního děla do kanálu, kde by se mohly dostat do vodního řečiště. „To poslední co potřebujeme je, aby nám z kohoutků tekl Pfizer,“ vysvětluje Pekarová. „V tomto směru je náš nápad, se kterým jsme přišli společně s Piráty, mnohem efektivnější.“

Nejlepší problémy jsou podle Pekarové ty, které se nakonec vyřeší samy

Záměr vlády s konečným řešením očkovací otázky v České republice si získal oblibu zejména mezi domácími kutily poté, co byla veřejnost informována o tom, že uhynulé modifikované komáry bude možné využít jako tranzistory do elektrických obvodů.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi