Volný i nadále odmítá odklidit lejno zanechané v Poslanecké sněmovně

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

O další incident se tento týden postaral nezařazený poslanec Lubomír Volný. Během projednávání novely o exotickém ptactvu došel k řečnickému pultu a vykonal zde i na svojí postavu velkou potřebu. Šokovaní poslanci vyjádřili svou nevoli tlučením do poslaneckých lavic. „Je to moje ústavní právo,“ odvětil jim Volný. „Všichni do jednoho jste pokrytci. Serete na lidi, a tak já seru na váš parlament,” pronesl dále Volný. Po defekaci si natáhl kalhoty se slovy, že toaletní papír jako nástroj ovládání lidí odmítá, a že má zebry rád skoro stejně, jako medvídky.

Reakce veřejnosti jsou různé.

„Já mu fandím. Příště mu to tam hodím. Je náš, lidovej,” odpověděl na náš dotaz pan František.

„Je to hrdina. Já doma taky seru. Většinou na záchodě, ale seru. Jako von.” – mistr výroby pan Juránek.

Předseda sněmovny Radek Vondráček uvedl: „Sněmovní řád s tímto nepočítá, zatím nevíme, zda můžeme tento projev odklidit, jestli to nezasáhne do práv pana Volného na svobodný projev. Projednáme to na mandátovém a imunitním výboru za 3 měsíce, do té doby kolem toho hovna (míněno lejno na zemi, pozn. redakce) postavíme ochranné plexisklo.”

Sám Lubomír Volný se na tiskové konferenci, která tematicky probíhala opět během jeho defekace vkleče, pronesl toto: „Vážím si podpory lidí. Já sám sebe považuji za novodobého Jana Husa. On u sloupu, já v pokleku. Oba protestujeme a své pravdy se nevzdáme.”

Celý incident je o to peprnější, protože vyšlo najevo, že poslanec Volný posral svého kolegu Mariana Bojka. „Nevšiml jsem si ho, je menší, to se stane. Skřet to bere s humorem,” komentoval na tiskové konferenci tuto událost Volný. „Nevadí mi to. Naopak, připadal jsem si jako Palach. Oba jsme trpěli pro náš národ. Já možná víc, ale držel jsem.” reagoval s úsměvem poslanec Bojko.

Příznivci Volného již plánují tzv. Srací jízdy po České republice. „Bude to ve formátu naší lízátkové revoluce. Tentokrát přijedeme na náměstí daného města, hromadně se vysereme, skočíme do hospody na guláš, aby bylo co srát, a pojedeme dál. Je to naše forma podpory Luboša a protest proti covidové totalitě a čipové nadvládě globální židozednářské tamtoho,” prozradila nám plány mluvčí paní Sedláková.

„Připadá mi to hloupé a dětinské,” reagoval Petr Fiala, kterého jsme zastihli během focení při přesunu od houpaček k prolézačkám.

„Já se zatím nebudu vyjadřovat, o incidentu slyším poprvé od vás. Uvidíme, jestli to na voliče zabere. Pokud ano, rozhodně začneme také ve sněmovně a nejenom tam srát.” odpověděl Tomio Okamura.

Andrej Babiš byl naším dotazem na reakci zaskočen, citujeme: „Ja som něni toto. Keby treba nebo jo, tak oň aňo, ale podivajtě sa, tohle je a to je důležitý. Buděme to alebo ťam.”

„Pravda a hovno zvítězí nad lží a nenávistí” napsala nám k tématu na svém facebooku Jana Peterková a tímto odvážným konstatováním se podle ní zařadila po bok Johanky z Arku.

„Jsou to zlá, nepěkná hovínka,” napsal nám reakci e-mailem Václav Klaus, kterého jsme se neptali a jehož názor nás nezajímá.

„Pan prezident již vše důležité posral, a to navíc v době, kdy to ještě vyžadovalo odvahu,” vyjádřil se mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. Připojení prezidenta k Srací jízdě ovšem nevyloučil.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Inliner

Jeden z nejvtipnějších lidí na internetu. Poslední ninja v České republice. Stejně jako mnoho dalších spolubojovníků se snaží rozvrátit systém zevnitř - formou fotomontáží, satirických příspěvků a emotikonů. Nápady hledá na dně ferneta citrus.