Pod písmenem X objevil pirátský poklad. Po vykopání truhly z ní vyskákali uprchlíci!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Trpké zklamání čekalo na pana Vlastimila Kopáče, amatérského hledače pokladů. Náhodou se mu do rukou dostala informace o místě ukrytí pirátského pokladu. S vidinou truhly plné grafických karet, přístupových hesel k Bitcoinovým peněženkám a pytlů s nitrožilně podávanou marihuanou se pan Vlastimil vydal poklad vykopat. Po několika hodinách opravdu vykopal truhlu z recyklovatelného materiálu, ale žádný poklad na něj nečekal. Truhla zarachotila a z boxu o rozměrech menší ledničky vyskákalo na dva tucty migrantů, kteří se okamžitě rozprchli do okolí, aby se mohli neintegrovat do společnosti.

O zakopaném pokladu se Vlastimil dle svých slov dozvěděl z konverzace několika pirátů, kteří seděli v coffee shopu u vedlejšího stolu. “No jako přišlo mi divné, že se piráti schází v coffee shopu, hulí u toho trávu a klábosí o kryptoměnách, ale tak co. Náhodou jsem zaslech, že na zahradě mají zakopanou truhlu a zítra ji vytáhnou, jinak by se zboží mohlo poškodit,” popisuje Vlastimil průběh večera. Do coffee shopu se dostal údajně omylem, když si chtěl dát turka a žádnou jinou kavárnu nenašel. Že jde o podnik, kde se smaží víc, jak v českých domácnostech o Vánocích, nevěděl.

Vlastimil proto nelenil a okamžitě si od kamaráda vypůjčil rypadlo, aby poklad vyzvedl pro sebe. Při snaze vykopat poklad Vlastimil rozryl půlku parku, překopl kabel H48 zásobující letiště a odpojil od internetu polovinu hlavního města. Jeho úsilí však nezůstalo bez odměny. Poté, co vykopal i stoletou sekvoj s kořeny, konečně narazil na to, co hledal – truhlu s pokladem. Když ji vyzvedl ven a chtěl prozkoumat její obsah, truhla zarachotila a do okolí se uprchli rozprchlíci. Část z nich začala z vykopaného kamení okamžitě stavět mešitu. To už se ovšem do celé události vložila policie, která byla přivolána v rámci přerušení dodávek energie. Na místě Vlastimila zadržela a předvedla na služebnu. Kromě zdemolovaného parku je podezřelý i z převaděčství. Uprchlíky totiž z truhly vypustil on.

Rozprchlíci byli celí nedočkaví, aby se nemohli neintegrovat do společnosti.
Rozprchlíci byli celí nedočkaví, aby se nemohli neintegrovat do společnosti.

Vlastimil se nakonec dostal zpět na svobodu, když strážníkům dokázal, že je pravým vlastencem a uprchlíky do ulic by nikdy nevypustil. Jak se ukázalo, text české hymny si sice nepamatuje, ale zato přímo na služebně spořádal celou lahev utopenců, zapil ji pivem a falešně zarecitoval celý text Mešity od Ortelu. Policie místo toho podnikla razii v onom coffee shopu. V jeho sklepení našli gang, který dlouhodobě pirátil originální DVD s filmy a vypouštěl do světa kopie popsané lihovou fixou.

Nicméně upuštění vyprchlíci jsou stále na svobodě. Policie proto občanům důrazně doporučuje, aby si dávali pozor na létající koberce a dveře i okna potřeli prasečím sádlem, aby se ochránili před nechtěnou islamizací a ohrožením jejich tradičních hodnot.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.