Rajchl představil domácí jadernou elektrárnu štěpící jádro pudla


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Činy namísto kecání! Právě to hlásá fenomenální vědec, filantrop, politik a v neposlední řadě obhájce dezolátů Jindřich Rajchl, který se odhodlal skoncovat s Fialovou drahotou, a začal tím, co trápí české domácnosti nejvíce: drahou elektřinou. Využil při tom selského rozumu, který mu říká, že pes je nejlepší přítel člověka. „To se ostatně potvrdilo i v tomto případě, kdy se nám podařilo zažehnout reakci štěpením jádra pudla,“ oznámil na dnešní tiskové konferenci Rajchl.

Rajchl představuje Bobinu. Je to vůbec první pudl, u kterého se štěkání podařilo změnit na štěpení.

„No já jsem z toho úplně v prdeli. Co si teď počnu, když může mít malý jaderný reaktor doslova každá domácnost,“ posteskla si naší redakci Dana Drábová, která je široké veřejnosti spíše známa pod pseudonymem Atomová bába. „Jak k tomu přijde chudák Lipská burza, která je na našich dodávkách životně závislá, aby od nás mohla energie levně koupit, a obratem je zase zpátky prodat,“ vyjádřila své obavy, které by podle svých slov mohly vést ke zhroucení ekonomiky Evropské unie.

Drábová epicky zničena vysokou školou života

„A právě o to nám šlo! Zasadit Evropské unii smrtící ránu a dostat Českou republiku na první místo,“ potvrdil svým prohlášením právě Jindřich Rajchl, kterému se podařilo společně s týmem Vysoké školy života zkonstruovat vůbec první jaderný reaktor v domácích podmínkách, a to bez základních znalostí algebry, která by podle většiny studentů základní školy měla být vyučována pouze v sedmém kruhu pekla, protože v reálném životě ji nikdy nikdo nevyužije. „A taky že ne! Náš reaktor funguje čistě na vzájemné důvěře. Není třeba tajnůstkařit. Takhle jsme ho navrhli, a takhle funguje. Čistě, ekonomicky, s pudlem.“

A právě pudl se stal jádrem celého pudla, když se Rajchlovu týmu podařilo rozštěpit jádro pudla. „Za vším hledejte důsledný tréning,“ zmiňuje Rajchl, co stálo za stovkami hodin bádání, kdy se pokoušeli profesoři Vysoké školy života přimět pudla, aby namísto štěkání zahájil štěpení. „Jako nejefektivnější se nám nakonec osvědčilo dráždit psa s klackem v ruce. Máváte mu takhle třeba pěknou metrovou větví před ksichtem, vyplazujete na něj jazyk, děláte všelijaké opičky a prostě před ním poskakujete jako dement. Pes samozřejmě nezaútočí. Jak by také mohl, když je v ocelové kleci,“ uchechtl se Rajchl, než pokračoval ve svém výkladu. „Dříve nebo později se unaví, a jednoduše na dementa s klackem začne srát. A to je přesně ten okamžik, kdy čokla majznete klackem přes záda. Existuje poměrně velká pravděpodobnost, že při nějakém čtvrtém, pátém opakování postupu, se pes dematerializuje a namísto štěkotu se objeví štěpení.“

Rajchl zároveň přiznává, že technologie zatím není dokonalá, a určitě by ji šlo zdokonalit. Aktuálně se ovšem jeví jako poměrně efektivní nechat nasraného psa běhat ve zvětšenině kolotoče pro křečky, které je na jedno nabití (poznámka redakce. po vložení naštvaného psa do rotoru), schopno zásobovat energií rodinný dům i na dvě hodiny.

Testování prototypu turbíny u Rajchlů na dvorku

„Pak tu máme samozřejmě nějaké dispozice. Tak třeba jako naprosto nevyhovující se nám ukázalo pokoušet se o štěpnou reakci s kolií. Ten pes je naprosto blbej. To stejné je dalmatin. Přerazíte o něj klacek, a on vám ho donese zpět, protože chce aportovat. Ale pudl? Pudl je tak trochu trotl od pánaboha. Je to ideální rasa psa pro konečné řešení energetické krize,“ doplňuje Rajchl.

Aktuálně probíhají testy i na lidských subjektech. Ukázalo se totiž, že je možné štěpnou reakci vyvolat například i u tchyní. Pokud by se u subjektů navíc podařilo rozštěpit osobnost, mohlo by to znamenat nevyčerpatelný zdroj energie, kdy se budou nasrané osobnosti až do jejich vysílení průběžně střídat.

 


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi