SKANDÁL! Žena zakoupený ocet vyplýtvala na salát!


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Nemilé překvapení čekalo na mladou ženu (24) z Brna, kterou o víkendu kolem oběda namísto tchýně navštívila zásahovka s beranidlem. Žena byla na základě udání obviněna z mrhání octem, který vyplýtvala na přípravu salátu.

Za plýtvání bezpečnostními zdroji čeká ženu trest

„Já teda nechci žalovat, ale hlásit se to musí.“ Právě těmito slovy začal páteční telefonát uvědomělého souseda (48), který dlouhodobě pojal podezření, že jeho sousedka buďto shromažďuje velké množství octu, anebo jím dokonce plýtvá. Pan K. totiž patří k samozvané domobraně a společně se svými podobně probuzenými kamarády se stará o to, aby Brno (respektive jejich ulici) nenapadli migranti z Afriky, Ukrajiny, či Slovenska, nebo aby zde nebujel zločin. Podle pana K. je to sice mizerně placená práce, která se ne vždy setká s pochopením, ale někdo toho Batmana dělat musí.

O připravovaném zátahu neměla žena tušení, což je partné z toho, že byla zatčena těsně předtím, než stihla ocet vycejbrat do mísy s nakrájenými rajčaty.

„Pečlivým pozorováním jsem přišel na to, že moje sousedka poměrně pravidelně nakupuje ocet, ale k rozpouštěním mraků nad naším panelákem zpravidla nedochází,“ svěřil se nám udavač, na kterého má naše redakce spojení, a který si přeje zůstat v anonymitě. „Aplikace octu je přitom poměrně jednoduchá. Naprosto logicky jsem tedy došel k názoru, že sousedka se buďto pokouší ohrozit spotřebitelský řetězec hromaděním zásob octu, aby následně mohla zlovolně manipulovat s výkupní cenou, případně s ním plýtvá na saláty, zálivky, leštění sprchového koutu a jiné nesmysly, které nemají s vlasteneckým životem nic společného.“

Podezření udavače se navíc potvrdilo ve chvíli, kdy sousedce prohledal popelnici a nalezl vedle odřezků okurek prázdnou láhev od kvasného octu.

Obviněná žena zatím nemá tušení, kdo z jejich sousedů ji mohl udat.

„Pochopitelně jsme rádi za každou podobnou informaci vedoucí k dopadení pachatele,“ vyjádřil se na adresu zatčené ženy mluvčí brněnské policie kapitán Anton Střelec. „Zároveň chceme ujistit část populace, která se obvykle ohání slovy, že Česká republika spěje do nové totality, že podobné udávání sousedů s nástupem režimu nemá nic společného. Republiku si jednoduše rozvracet nenecháme,“ ubezpečuje Střelec.

Podle policejních zdrojů bylo v panelákovém bytě 2+kk nalezeno téměř dvacet litrů osmiprocentního kvasného okurkového octu, a dokonce několik lahví s Balsamicem. Zásoba mohla být využita k neutralizaci až jedné tuny těžkých kovů, které nám Američané shazují pomocí chemtrails na hlavu. „Stejně tak ale mohla žena zásobu octu využít k výrobě bomby, pokud by přidala správné množství nitroglycerinu, či jiné výbušniny,“ sděluje Střelec.

Žena se aktuálně brání svojí vlastní verzí historky, že ocet nakoupila v akci do zásoby a vůbec neměla tušení, proč se na ni pokladní tak divně kouká. Ocet prý zároveň v domácnosti běžné využívá pro přípravu salátu. V případě, že během soudního procesu bude zjištěno, že je tato historka pravdivá, hrozí ženě trest odnětí svobody v hodní hranici deseti let nepodmíněně za plýtvání bezpečnostními zdroji.

 


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi