Miroslav Kalousek, arcikacíř

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 1 minuty

Miroslav Kalousek je jako pes, na kterého můžete ukázat prstem, když v opilosti poblijete manželčin ručně vázaný perský koberec z 18. století.
Tento muž je zodpovědný za vyhynutí dinosaurů, vraždu Kennedyho, pád dvojčat, kruhy v obilí, fotbalové neúspěchy Tomáše Kuči, pistácie bez škvír, rozvazování tkaniček, dizajn Multiply, předčasné ejakulace, špatné filmové konce, objev gothaje v trojobalu, stav toi toiek ve třetí den fesťáků a za to, že vám přes zimu ujde kolo v garáži.
Nedávno bylo zjištěno, že může také za potopení Titanicu, lodi plné buržoázních Ročíldů a kurvisek ověšených diamanty o velikosti pulzující bradavice Jirky Paroubka. Kalousek po těchto pokladech prahnul, a tak se rozhodl nastrčit do trasy Titanicu obří ledovec. Poté stačilo jen počkat, až se loď potopí, vzít ponorku, vylovit všechny cennosti a postavit za ně vilu v Bechyni.

 

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.