Při sexu jsem musela mít zrcadlo na tváři, tvrdí bývalá partnerka Jaromíra Soukupa


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Známá česká celebrita, Kateřina Mrožová, kterou do puntíku vystihuje přísloví “Kam zlatá cihla, diamanty a Gucci kabelka s natupírovanou čivavou, tam plášť”, nás po nedávno zveřejněném článku kontaktovala s další příhodou z prostředí sexuálního života s generálním ředitelem, moderátorem, politikem, komikem, boxerem, režisérem, scénáristou, modelem a zkrachovalým miliardářem, Jaromírem Soukupem.

Kateřina Mrožová se včera odpoledne zastavila v naší redakci, aby vypověděla další hrůzný příběh o člověku, jehož chůze připomíná něco, co vzniklo zkřížením divoké kachny, Krytona a tanečníka elektrik boogie. Vy si nyní můžete přečíst, jak celý rozhovor probíhal.

Kateřina: Dobrý den, je tady ten pohledný a doufám, že i bohatý redaktor, který si říká Švýcarák?

Sekretářka: Ano, zrovna je ve své kanceláři, sjíždí káčko vyřazeným tobogánem a sepisuje článek “Patrik Nacher byl znásilněn čivavou”.

Kateřina: Můžu dovnitř?

Sekretářka: Nevím, já jsem tady jen od utírání sekretu.

Kateřina: Tak já to zkusím. Ťuk ťuk

Švýcarák: Dále

Kateřina: Dobrý den pane Švýcaráku, promiňte, že vyrušuji, ale

Švýcarák: Nemám sklep a nikoho tam nedržím

Kateřina: Na to jsem se zeptat nechtěla

Švýcarák: Tak to se omlouvám, začínám být trochu paranoidní, copak potřebujete?

Kateřina: V rámci našeho minulého rozhovoru jsem zapomněla na další bizarnost ze sexuálního soužití s Jaromírem Soukupem. Myslela jsem, že by vás to mohlo zajímat

Švýcarák: Zařadím to do rubriky veřejné praní špinavého prádla. Spusťte

Kateřina: Když mělo dojít na naše první milování, k němuž jsem svolila až po celodenních nákupech v Pařížské ulici, Jaromír měl problémy s erekcí. V tu chvíli mě pobídl, abych si na tvář namontovala zrvadlo.

Švýcarák: Jak dlouho trval tenhle bizarní styk?

Kateřina: Zhruba 4 písničky “Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být….”

Švýcarák: Brrr. Zkoušeli jste váš  sexuální život jakkoli okořenit?

Kateřina: Jednou mi navrhl trojku. Zajásala jsem, že se konečně vyspím s mužem, který se mi bude dívat do očí a ukojí mé touhy bez narcistických chvalozpěvů.

Švýcarák: A jak to dopadlo?

Kateřina: Dotáhl si do postele vlastního karťáka

 


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.