Tomio Okamura má tajný plán!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 2 minuty

Prezidentské volby pochopitelně nejsou jedinými ostře sledovanými volbami, které nás v dohledné době čekají. Již koncem října nás neminou volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2017. Horkým želízkem v ohni, ač poměrně vyhořelým, je i náš 40% krajan Tomio Okamura, který je v naší republice znám především jako modelový příklad vlastence.

Tomio Okamura natáčí společně se svými krajany webinář pro začínající japonské politiky s názvem “Jak se stát premiérem”.

Naše redakce se zeptala Tomia Okamury na pár zásadních otázek. Mistr tak věnoval několik drahocenných okamžiků během natáčení webináře pro japonský trh, aby nás seznámil s jeho vizemi blížících se voleb.

Pane Okamura. Za ostatními kandidáty v prognózách poněkud pokulháváte. Věříte, že se i přesto do sněmovny dostanete?

To je nesmysl. Pod mými posty a videi je denně několik set až tisíc lajků. Je nemyslitelné, aby prognózy, které jsou dost možná “upravené”, dávaly zcela opačné signály, než získávám od svých stoupenců.

Přesto patrně nenecháte nic náhodě. Plánujete na poslední chvíli získat ještě nějaké plusové body u svých voličů?

Ano. Mám tajný plán!

Děkujeme za rozhovor!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi