Putin homeopatickým bombardováním Krymu vymýtil pravé neštovice!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Jako skutečný humanitárně smýšlející lidumil se ukázal momentálně nejoblíbenější vůdce mocnosti na naší planetě, ruský demokratický prezident Vladimir Putin. Když se dozvěděl o epidemii pravých neštovic, okamžitě poslal na pomoc všechny své humanitární stíhačky. Že se přitom jednalo o epidemii v základně jeho odpůrců, mu bylo zcela jedno.

„Když jsem se minulou středu probudil, měl jsem neodbytný pocit, že musím těm nešťastníkům v Krymu pomoci,“ komentuje vnuknutí ruský prezident, kterému se zdálo o tom, že v ukrajinském městečku Попка мира vypukla epidemie pravých neštovic. Nebylo to přitom poprvé, kdy Vladimíra Putina osvítila vyšší moc a dokázal zavčas zasáhnout před blížící se zkázou.

„Je mi úplně jedno, že to byli moji nepřátelé,“ vysvětluje prezident Putin svoje pohnutky. „Kdybych nezasáhl, dříve nebo později by se epidemie rozšířila i do matičky Rusi a má nečinnost by znamenala ztráty na životech v mé zemi. Proto jsem se rozhodl jednat okamžitě! Samozřejmě jsem si nemohl dovolit jen tak vjet do Попка мира se sanitními tanky. Od zbytku světa mám ještě teď na talíři, že jsem vtrhl na Krym s tanky plnými zásob a bonbónů pro malé děti. Proto jsme se společně s generály rozhodli pro letecké očkování homeopatiky, která jsou zcela neškodná.“

 

Homeopatie je přírodní, velmi účinná, a přitom zcela bezpečná léčebná metoda. Cílem a posláním homeopatické léčby je obnovení zdraví a harmonie organismu, nikoli jen potlačování nepříjemných stavů, aniž by byla odstraněna jejich příčina. Zlé jazyky a chemické rozbory tvrdí, že homeopatické léky jsou pouze cukerný roztok.

Ortodoxní kněz vyrábí z cukerného roztoku svěcená homeopatika

Okresní město Попка мира se tak přes noc ocitlo pod nečekanou palbou 110.485 raket se svěcenou homeopatickou vodou, přičemž na obec v dolině padlo odhadem čtvrt milionu kubíků sladké tekutiny s léčivými účinky.

Z prvních výsledků ohledání utonulých odpůrců vyplývá, že žádný z tisícovky mrtvých nemá na kůži strupy charakteristické pro pravé neštovice. Jedná se tak o celosvětově první případ, kdy se pomocí homeopatik podařilo vyléčit tuto smrtelnou chorobu.

O léčebnou metodu již projevila zájem Čína, Severní Korea a Spojené státy, které se zahraničním humanitárním misím taktéž okrajově věnují.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi