Česká republika bojuje za tradiční křesťanskou rodinu!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

„Dost bylo zvrhlých partnerských párů. Nechceme mámu s mámou a tátu s tátou! A už vůbec nechceme islámský vzor mámy s mámou, mámou, mámou a tátou!“ – Přesně tato i jiná hesla lze na diskuzních sociálních serverech pozorovat stále častěji. Názor přitom není slyšet pouze od ztracených existencí, jako je třeba Adam B. Bartoš, ale i od poměrně početného feministického uskupení Naštvané matky, které od základu popírá svoji identitu a proti feminismu ve svém programu otevřeně bojuje.

Feminismem proti feminismu! Za kratší řetěz! Za tradiční úlohu ženy v rodině! Za koťátka! Za Tomia!…

Zkušenému oku přitom neunikne celková podobnost vizuálního konceptu webové stránky s dnes již zaniklou sektou Vesmírná drůbež, která naklovávala myšlenky samoživitelek zejména v devadesátých letech. Hnací silou Naštvaných matek však není spása ve formě mateřské lodi drůbeží inteligence na oběžné dráze Země, nýbrž touha protestovat z principu proti čemukoliv, co aktuálně funguje. Mezi aktuální projekty mimo jiného patří omezení přístupu ženám k informačním technologiím, neboť správná máma má rodit a vychovávat děti a ne celý den dřepět u Facebooku nebo se snažit o nějaké revolty. (Poznámka redakce: není nám úplně jasné, jaký bude osud Naštvaných matek, pokud budou ve svém úsilí úspěšné.)

S obdobnými názory se však můžeme setkat například i u sociologa PhDr. Petra Hampla Ph.D., který se již také nemohl na vývoj dnešní zkažené doby dívat a pod hlavičkou Naštvaných matek letos s heslem “I já si chci zašukat” ohlásil Den bílého heterosexuálního může, který definuje nejen pozici ženy a přípustnou délku řetězu od sporáku, ale také kompenzuje nejistou pozici bílé menšiny mezi homosexuály, černochy, Asiaty, mimozemšťany, erotickými hračkami a jinou nečistou havětí.

I PhDr. Petr Hampl Ph.D. si chce konečně zašukat!

S rostoucím nacionalizmem v České republice samozřejmě roste i počet stoupenců, kteří se k podobným myšlenkám hlásí. Ať již mezi ženami, tak i mezi muži. A protože jsme křesťanská země, je naprosto vyloučeno, aby nám tu docházelo k nežádoucímu křížení mezi čistokrevnými slušnými Čechy a barevnými. Stejně tak je nemyslitelné, aby se například dvěma homosexuálům narodilo přirozenou cestou dítě. To se sice zatím nestalo, ale kdo ví, čeho jsou tito zvrhlíci vůbec schopni, a proto se musí zakročit dříve, než bude pozdě. Vždyť se proti cizoložství a smylstvu nepěkně vyjadřuje i Bible v samotném Desateru Božích přikázání!

Naštvané matky tak společně s Hamplem a dalšími předními sociálními mysliteli volají po takzvané biblické reformě modelu rodiny. Samotná myšlenka je však aktuálně stále nepropracována do detailů, neboť nebyly vysvětleny všechny aspekty a sémantika samotné myšlenky.

Když se podíváme například na zrození Ježíše dle Bible, dokážeme s poměrnou určitostí říci, kdo je těhotná panna a impotentní debil. Na stránku druhou je stále zahalen tajemstvím záhadný cizinec, který je za všechno zodpovědný.

Panna Marie vysvětluje svému impotentnímu manželovi podivnou story z minulé noci

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi