Miloš Zeman byl dnes bezdrátově aktualizován na novou verzi operačního systému!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Miloš Zeman dnes s téměř dvoudenním zpožděním odvysílal do Kremlu obvyklou kvartální zprávu v zašifrovaném jazyce o politické situaci a přípravě anexe České republiky. Stalo se tak sice v poměrně nešťastný okamžik při společenské události, na stránku druhou jsme si oddechli, že zpráva byla konečně odeslána a Kreml ji bez problému a kompletní přijal k bližší analýze.

Během transferu informací byla zároveň nainstalována nová verze operačního systému OSMilosh, která odstraňuje dle patchnotes i fatální bugy, kdy prezident během hovorové mluvy běžně užívá vulgarismů (passy, zmrdi etc.), případně slovní obraty zaměňuje za nesmyslná slova (bablgam, pohanka, střílet novináře…).

Z argumentační matice byl zároveň umazán škodlivý kód nasazený americkou tajnou službou, který prezidenta nutil vymýšlet si banální a jednoduché lži. K infikaci došlo patrně během napadení Milošova počítače hackery z Alabamy, kdy jej lákali na dětská videa. Namísto slibovaného obsahu na Miloše čekal zákeřný malware. Od dnešního dne by lži podle servisních techniků měly být hůře identifikovatelné.

Miloš odesílá a přijímá data z Kremlu

Z Kremlu se nám zároveň dostalo ujištění, že se nebude opakovat ani faux-pas, kdy při mezinárodní návštěvě Velké Británie Miloš lezl po čtyřech, pípal a sbíral v zahradách Buckinghamského paláce do kapsy kamínky. Chyba byla údajně způsobena chybnou verzí softwaru, kdy byl do Miloše omylem nahrán operační program lunárního vozítka. Nová verze špionážní aplikace byla od základu přepsána a dočkala se i řady vylepšení. (Pozn. redakce: Vzpomeňme i na samotný prototyp, kdy Václav Kikina Klaus dostal v rámci špionážní aplikace poměrně snadný příkaz ukradnout propisku. Celý projekt infiltrace šel tehdy do kytek a muselo se čekat na dalšího prezidenta)

Kompletní softwarová dokumentace bude doručena poštou během následujících dní operačnímu technikovi Jiřímu Ovčáčkovi, který se bude v krizových situacích i nadále věnovat externí pilotáži Miloše. Podle nepodložených informací byl ovládací program zdokonalen tak, že při pilotáži bude nově Zeman zdvihat nohy, a nebude tak docházet k nechtěným kolizím. Pro každý případ však byla k manuálu přibalena i paleta náhradních dílů, a dokonce Miloš nový, pokud by došlo k fatálnímu poškození.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi