Tomiovi při zákroku v pražském IKEMu znovu oddělili srostlá oční víčka!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Riskantní zákrok podstoupil během včerejšího dne oblíbený český politik Tomio Okamura. Stalo se tak v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) a ačkoliv se v zásadě jednalo o plastickou operaci, rozhodně to prý nebylo za účelem zkrášlení vůdce SPD, aby se fanynkám více líbil a zachránil tak padající preference své strany.

„Spousta lidí se mylně domnívá, že když je Tomio Okamura poloviční Japonec, musí mít šikmé oči. Vůbec to není pravda. Narodil se s očima po české mamince. Po tatínkovi zdědil partie ve spodní části těla, ale i na ty někdy v budoucnu přijde řada,“ vysvětluje Ph.D. MVDr. Jaroslav Řezníček, který měl včerejší několikahodinový zákrok na starosti.

Tomia již delší dobu trápil zánět očních kanálků, který mu znemožňoval pohled na svět, a to včetně kritické roviny. Na naléhání svých nejbližších tak Tomio nakonec nastoupil do IKEMu, kde byla situace vyhodnocena jako závažná a Tomio Okamura tak zůstal hospitalizován.

Při příjmu Tomio Okamura prakticky neviděl a orientoval se jen na základě hmatu a zvukových podnětů

Během operace byly Tomiovi šetrným laserem oddělena oční víčka, u kterých pozvolný srůst dosáhl kritické hodnoty a již několik měsíců se živě spekulovalo o tom, že Tomio pravděpodobně nic nevidí a jen si vymýšlí. Podezření nasvědčovaly i nejasné zprávy o hordách uprchlíků, ačkoliv každý ví, že každý průměrně inteligentní uprchlík se vyhne zemi jako je Česká republika obloukem.

Není zcela jasné, jak Tomio přišel k tak silnému a dlouho neléčenému zánětu, který nakonec vyústil ve srůst očních víček. Má se však za to, že infekce pochází z nefér politických soubojů, kdy Okamurovi protivníci užívají podlých taktik a nebojí se sáhnout ani po písku, který vrhají do tváře svých soupeřů. Na politickém pískovišti v České republice je to však poměrně častý jev pokaždé, když někomu rozdupete bábovičku.

Sám Tomio Okamura operaci několik hodin před zákrokem komentoval slovy, že už ho s*re, jak se na něj všichni náckové v České republice dívají skrze prsty, protože i on se jim cítí být roven a ať si někdo v takových podmínkách zkusí fušovat do politiky. Otázku, zda je jeho obsese po plastových víčkách spojena s jeho zdravotními komplikacemi očí, odmítl komentovat. Uraženě se rozloučil s novináři a odešel skrze sádrokartonovou zeď do svého pokoje.

Tomio Okamura už zase vidí! Po zákroku mu zůstala zvláštní jiskra v oku.

Podle Řezníčka je stav leadera SPD uspokojivý. Díky neinvazivní operaci nejmodernějším laserem se Tomio bude moci již brzy vrátit do běžného života. Prozatím dostal k hojení speciální kapky na rozkapávání. Je zároveň možné, že Tomio Okamura bude mít v nejbližších týdnech v oku podivnou jiskru. To však nutně nemusí znamenat další ztrátu voličů, protože nové politické preference SPD jasně dokazují, že lidé mají rádi zraněná uťápnutá stvoření a Tomio díky zákroku bude minimálně měsíc připomínat Smeagola z Pána prstenů. 9 z 10 dotazovaných respondentů se zároveň shoduje v tom, že Tomiova vizáž je podstatně více “cute”, než před zákrokem a inklinuje po operaci ještě více k japonské kultuře manga (Poznámka redakce: Styl kresby, který je pro mangu typický zahrnuje velké oči, rafinované tvary účesů, malý a špičatý nos). Nové volební plakáty jsou koneckonců již v tisku.

Nová grafika plakátů SPD má potenciál zaujmout podstatně širší spektrum voličů

 

 

 


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi