Petr Cibulka zaútočil při návštěvě poslanecké sněmovny siderickým kyvadélkem na politiky


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

V katastrofu se proměnila rutinní páteční návštěva poslanecké sněmovny pro všechny přítomné. Petr Cibulka byl pozván na exkurzi, coby kandidát pro nadcházející volební období. Vše probíhalo normálně až do chvíle, kdy pan cibulka vytáhnul siderické kyvadélko, aby si ověřil, kolik se v budově nachází ruských agentů.

Pan cibulka se zapsal do podvědomí nejen České republiky hned v několika směrech. Jednak je leaderem politické strany s oficiálně nejdelším názvem na světě (poznámka redakce: Celý a nezkrácený název je –> Volte Pravý Blok – stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků PŘÍMO OBČANY, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET, kandidující s nejlepším protikriminálním programem PŘÍMÉ demokracie a hlubokého národního, duchovního a mravního obrození VY NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!! – ale i s mnoha dalšími DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI K VOLBÁM, ale – pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedeni a okradeni – NEVOLIT ŽÁDNOU PARLAMENTNÍ TUNEL – STRANU vládnoucí (post) komunistické RUSKO – ČESKÉ totalitní FÍZLOKRACIE a jejich likvidační protinárodní politiku ČÍM HŮŘE, TÍM LÉPE!!! – jenž žádá o volební podporu VŠECHNY ČESKÉ OBČANY a daňové poplatníky, kteří chtějí změnit dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak! V BOJI MEZI DOBREM A ZLEM, PRAVDOU A LŽÍ, NELZE BÝT NEUTRÁLNÍ A PŘESTO ZŮSTAT SLUŠNÝ!!! Proto děkujeme za Vaši podporu!!! Nevěříte-li na pokoru u popravčí káry, zdá-li se vám naše kandidátka málo dokonalá nebo postrádáte-li na ní zástupce své obce nebo města a přitom MÁTE ODVAHU v této válce Lidí Dobra s vládnoucími Lidmi Zla povstat z jimi naordinovaného občanského bezvědomí, kterým nás ničí a dnešní DEMOKRATURU, SKRYTOU TOTALITU a OTROKÁŘSTVÍ VYŠŠÍHO ŘÁDU zásadním způsobem změnit, KANDIDUJTE ZA NÁS!!! Kontakt: Volte Pravý Blok www.cibulka.net, PO BOX 595, 170 00 Praha 7 –> konec názvu politické strany),
zároveň je patrně prvním politickým aktivistou, který si osvojil sílu siderického kyvadla a dokáže na základě analýzy až s neuvěřitelnou přesností identifikovat ruské agenty operující v České republice. Ať již minulé, současné, nebo budoucí. Podle posledních výzkumů pana Cibulky je až 75% populace přímo napojena na ruský aparát.

Siderické kyvadlo (nebo jen kyvadlo, kyvadélko, pendolino, pendulum) je společně s virgulí nejčastějším prostředkem léčitelů, esoteriků, parapsychologů a věštců k doptávání se a získání odpovědí na dané otázky. Kyvadlem může být jakékoli volně pohyblivé těleso, visící na vláknu.

 


Petr Cibulka kandidovat před lety i na prezidenta. Ze zcela nepochopitelných důvodů neuspěl.

Právě to se stalo při páteční návštěvě parlamentu osudným. Pan Cibulka dle očitých svědků požádal informační siderické kyvadélko, aby se rozhoupalo směrem k nejbližšímu agentovi STB. V tu chvíli se stalo něco neočekávatelného, neboť siderické kyvadélko s sebou začalo mocně třást a kývat se všemi směry. Velmi rychle nabralo kmitání kyvadélka takových otáček, že pokus zastavit jej vlastní vůli hraničilo s hazardem o zdraví.

Špičaté závaží na dvoumetrovém řetízku se tak stalo smrtelnou hrozbou, neboť jako ocas škorpiona útočilo na přítomné politiky. Se šrámem odešel i Andrej Babiš, který se coby adept pro nadcházející volby nacházel na stejné exkurzi, jako pan Cibulka. Právě ve chvíli, když mu Andrej nabízel návštěvu Čapího hnízda, na kterém byla už strašná spousta lidí a všem se tam moc líbilo, vystartovalo informační siderické kyvadélko směrem k Andrejovi a vyrazilo mu přesně mířenou ránou zub.

Andrej Babiš se chlubí chybějícím zubem, který mu vyrazilo siderické informační kyvadélko

Zasáhnout musel až Tomio Okamura, který situaci sledoval zpovzdálí. Domnívajíc se, že se jedná o útok japonského nindži legendární zbraní kusagirama, přeskočil ladně ač s lehkou nadváhou tři stoly a domnělého útočníka zneškodnil. Tomio udeřil svým nindža-chvatem právě včas. Siderické kyvadélko si totiž právě našlo svůj nový cíl a nemilosrdně si dralo cestu směrem k Vojtěchu Filipovi (KSČM).


Ilustrační video techniky boje se zbraní kusagirama

Tomio Okamura tak mimo jiného dokázal, že není jen mužem užvaněných slov, ale i mužem činu, který se boje nebojí!

Podle policie je nepravděpodobné, že by pan Cibulka zamýšlel útok informačním siderickým kyvadélkem jako teroristický čin. Jedná se spíše o nešťastnou náhodu. Celou situaci nicméně patřičně prověří, a to včetně stížnosti pana Babiše za ublížení na zdraví.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi