STALO SE: V SPD to bublá! Německo nám posílá mraky i bez vzdušných kvót!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Vlnu rozhořčení vyvolalo mezi členy SPD ranní zjištění, že Česká republika byla opět pokryta vrstvou sněhu. Z meteorologického hlášení je navíc zřejmé, že husté mraky plné sněhu přitáhly z Německa. K tomu ale Německo nemá od České republiky žádné povolení!

Sníh dnes zkomplikoval situaci především v Praze, kde místy napadlo až 23 (!!!) milimetrů sněhu. „S ničím takovým jsme přitom v polovině února nepočítali!“ shodují se silničáři, kteří mají již měsíc sypače přezuty na letních gumách.

Krizovou situaci od samého rána řeší i nejvýše postavení poslanci z řad SPD, kteří sněhovou kalamitu vnímají jako přímý útok Evropské unie na autonomii České republiky. O sněhu, který z Německa přišel totiž nebyly včas informováni ani letoví dispečeři. Ti tak dnes ráno na radarech znovu objevili mraky bez řádného letového značení a identifikace.

Strana SPD nadále požaduje, aby Německo Českou republiku předem písemně dotazovalo, zda umožní transport mraků přes naše území. V žádosti, která musí být doručena na Ministerstvo dopravy ve dvou kopiích nejpozději měsíc před transportem musí být mimo jiné i informace jaké mraky, v jaké výšce a jaký počet bude přes naše území přecházet. V žádosti má být taktéž uvedeno přesné složení a množství chemtrails na každý metr krychlový mraku. Musí být taktéž pevně stanoveno, v jakém skupenství bude voda z mraků případně padat a v jakém množství.

Ministr Koten je snámý svým pozitivním přístupem k Rusku a ke zdraví národa. A také svým negativním přístupem k mikrovlnkám, chemtrails a Evropské unii.

Poslanec Radek Koten se vyjádřil, že „Stále pamatujeme na potopu v Praze, která k nám přišla jak jinak než z Evropské unie. Ani tehdy se nás nikdo neptal, zda s vytopením Prahy souhlasíme! Důrazně protestujeme proti tomu, aby nám Německo a vlastně celá Evropská unie posílala nějaké pseudomraky.“

SPD taktéž zvažuje, že mraky přecházející z Evropské unie nad Českou republikou budou muset udržovat konstantní rychlost a během transportu se nebudou smět zastavit. Mraky budou muset dodržovat minimální předepsanou vzdálenost. Důkladně bude taktéž kontrolováno, zda mají mraky zaplacené povinné ručení. V případě srážek nad republikou totiž není jasno, kdo by vzniklé škody na majetku hradil.

V případě, že Evropská unie nevyhoví žádosti SPD, další mraky nad území České republiky vpuštěny nebudou.

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi