Vrcholné posty v SPD ovládli SOBCI!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Znáte ten neomylný pocit, kdy se cítíte tak strašně nad věcí, protože jste o tom druhém skálopevně přesvědčeni, že to musí být idiot? Něco podobného v současné době prožívá zhruba polovina obyvatel České republiky, která mylně identifikovala SPD jako politickou stranu vyhořelých nýmandů, ohnoutů, lůzrů, kreténů, latentních kryptofašistů afektovaných a manipulovatelných postaviček bez svého vlastního názoru.

Pravda je však úplně někde jinde. Jedna z nejsilnějších politických stran v České republice, je ve skutečnosti ovládána sofistikovanou tajnou skupinou, která si říká Sdružení Ohavných, Bezcitných a Cynických Individuí; tedy zkráceně SOBCI. Ptáte se, jaký je jejich skutečný úkol? Jaké jsou jejich cíle, a o co vlastně usilují? O nic. Jejich primárním posláním a životní náplní je tvořit chaos v životech běžných smrtelníků, a to zejména pro vlastní profit. Pro mnohé to bude šok, ale SPD je pouze parodie rasismu a xenofobie.

“Myslíte si, že by v civilizované společnosti prošlo něco jako SPD, kdyby to nebyla parodie?”

-nejmenovaný člen SPD

Namátkou můžeme vzpomenout nejen aféry, kdy SPD naoko bojuje proti lichvě, ale ve vysoké funkci stál ještě poměrně dlouho pan Kohoutek, který periodicky mění svůj podíl v lichvářské společnosti Time Financial CZ s.r.o. podle toho, jak se mu to právě hodí. A až jednou ve funkci skončí, je pravděpodobné, že se počtvrté jako jednatel do společnosti znovu vrátí.

Podobné schizofrenní pochody jsou celou SPD nicméně kompletně prošpikovány, a prakticky každý výstup na veřejnosti a sociálních sítích je plivanec do tváře logiky, který jen čeká na vaši reakci, kdy si vzteky rozlámete pastelky a poházíte je po celé místnosti. Dojalo vás například, když Tomio Okamura navrhoval zakázat spolky a náboženství šířící rasismus a xenofobii? Napsali jste kvanta komentářů na Facebooku, kde jste se ptali sami sebe, co Tomio touhle střelou do vlastní nohy sleduje? Jak někdo může pojovat proti rasismu, když sám popírá holokaust? Výborně. SPD vyhrálo i tento souboj, kdy popřelo samo sebe a vyšlo jako jasný vítěz.

V horečce 39°C toho bylo řečeno mnoho… Reportér České televize zažívá záchvat paniky, neboť Tomio Okamura mluví o tom, jak v ČR stoupá počet lidí se schopností kritického myšlení, a spojuje tento fakt s voliči SPD.

Aby toho nebylo málo, stoupenci SPD mají mezi sebou i natolik náruživé členy SOBCI, že ve svém vysokém věku nenechávají nic náhodě, a pro jistotu inscenují teroristické činy sami, než aby dílo zkázy nechali na síle náhody a migrační vlny. Koneckonců, islámskou invazí Tomio Okamura poprvé vyhrožoval v roce 2014, a pokud vám to uniklo, jsme uprostřed války!

O problematice nemožnosti rozeznat upřímný rasismus a xenofobii od parodie pojednává například i takzvaný Poeuv zákon:
Poeův zákon je internetové pravidlo, pojmenované po Nathanu Poeovi, který je formuloval v roce 2005 v internetové diskusi o kreacionismu. Tvrdí, že je prakticky nemožné rozeznat extrémní názory od jejich parodie.
Původní Poeovo vyjádření znělo:

“Bez mrkajícího smajlíku nebo jiného zřetelného upozornění na humor je zcela nemožné parodovat kreacionistu tak, aby to někdo nezaměnil za skutečný článek.” (Wikipedia)

A to je vlastně jen jeden z mnoha důkazů, které jen potvrzují fakt, že SPD nemanipuluje svými voliči, ale především svými nevoliči. Právě odpůrci SPD jsou totiž častým objektem matení a mystifikací, neboť si myslí, že o Okamurovi a SPD všechno vědí, a myslí si to přesně tak dlouho, dokud je někdo z SPD nepřesvědčí o opaku úhybným manévrem do zdi.


Tak Tomia se vám zachtělo popotahovat za nějaký pseudokoncetráky? Tady máte smeč!
V poslední době se tak například setkáváme s mystériem neexistujícího e-shopu SPD, který funguje, a Tomio na něj své stoupence i láká, ale v žádném případě to není nic, co by se stranou nějak souviselo. Stejně tak dochází k matení veřejnosti v rámci financování a tunelování SPD, které zároveň probíhá, ale i neprobíhá. Stranická kasa se tak dostala do stavu Schrödingerovy kočky, která ani sama neví, zda je ještě mrtvá, nebo ji už něco přivedlo k nemrtvému životu.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi