Další výtržnost holandských turistů!!! Dvojice cizinců se proháněla ulicemi Prahy na perském koberci 180kilometrovou rychlostí!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Kamera zachytila cizince jedoucí vysokou rychlostí zhruba ve 22:30. Krom toho odhazovali odpadky a rušili noční klid.

Další incident s cizinci řeší pražská policie, která během včerejší noci zasahovala proti řidiči, který se ulicemi proháněl téměř 180kilometrovou rychlostí. Řidič dopravního prostředku nejenže odmítal zastavit, ale před hlídkou i utíkal. Nebezpečná honička skončila nehodou, při které byla rozbita výloha jedné z kanceláří. Perský koberec byl po nárazu do lampy pouličního osvětlení doslova roztržen na dva kusy. Jak řidič, tak i jeho partnerka vyvázli jen s lehkými odřeninami.

„Podobný jev je v Praze stále častější,“ vysvětluje poručík Švestka, který má na starosti vedení Černé kroniky. „Do České republiky přicestují cizinci na dovolenou, a myslí si, že tady žádná pravidla a zákony neplatí. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Řidiče se nám podařilo legitimovat jako Aladina Bürgera a spolujezdkyni jako Šeredzádu Merkel. V obou případech se jedná o občany Nizozemska. Právě s těmi máme v poslední době největší potíže.“ Švestce dává za pravdu strážmistr Chlupatý, který se včera policejní akce taktéž zúčastnil.

Chlupatý dodává, že koberec neměl provedenou kontrolu STK, byl bez státní poznávací značky a dezén pneumatik byl tak sjetý, že nešly ani vidět. Taktéž nebyla rozsvícena světla a řidič ani spolujezdec nebyli připoutáni. Koberec byl navíc kradený. Majitel obchodu se suvenýry Viet Khun Da, odkud turisté dopravní prostředek odcizili, vyčíslil škodu předběžně na 5.000 korun.

Vrak perského koberce byl odvlečen na dopravní inspektorát, kde bude dopravní prostředek podroben další expertíze. Odborníci totiž poukazují, že komunikace v Praze rozhodně nejsou ve stavu, aby se na nich dalo jet takto vysokou rychlostí.

Poničená výhola kanceláře, kde skončila včerejší honička nehodou

Počátkem roku Praha dostala dokonce ocenění za nejbezpečnější město v Evropě poté, co byly výmoly mylně identifikovány za retardéry a uzavírky se zátarasy jako důmyslné bezpečnostní opatření, které má v první řadě chránit chodce. Když se vysvětlilo, že Praha je jen zkrnděná, titul byl posměšně Praze zase odejmut.

„I když jsou to Nizozemci a mají evropská příjmení, my stejně moc dobře víme, odkud vítr vane,“ postesknul si mimo záznam Chlupatý. „Můžou se jmenovat jak chtějí, ale když se na ně podíváte, musí vám být na první pohled jasné, že se jedná jen o další způsob, jak ohrozit suverenitu České republiky islámskými migranty.“

O případ se začal již zajímat nizozemský diplomat, který si po četných prohřešcích krajanů v Praze pronajal byt a změnil trvalý pobyt. Prý to vyjde levněji, než létat tam a zpátky, nebo vysvětlovat Nizozemcům, že se mají chovat jako lidé, nebo nikam nejezdit.

V případě, že bude holandským občanům prokázána vina, hrozí jim vyhoštění z České republiky a za obecné ohrožení až tři měsíce domácího vězení. Krom toho je pravděpodobné, že po nich bude chtít soud náhradu za škody v celkové výši zhruba 20.000 Kč.

“Bojím se, že to bude už jen horší. Tyhle tresty a pokuty jsou cizincům leda tak pro smích. Dokud nezavřeme hranice, bude si sem jezdit každý jak chce. Přitom právě od nás by se měl svět učit, jak být slušným občanem. Už jste snad někdy slyšeli, aby se slušný Čech dopustil nějakých nepravostí a špinavostí?” uzavírá Švestka.

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi