STALO SE: Uprchlíci chystají stávku

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Díky práci Tomia Okamury zažívají uprchlíci těžké časy. Tomiovi se nejen podařilo u nás zastavit uprchlíky před rabováním, znásilňováním a pleněním českých měst, ale také sestavit tým špičkových odborníků na tuto problematiku, například Miloslava Roznera, který odbyri-odby-odbyro-kratiz-kritiz-kritizoval deportační řízení. Hlavní uprchlík nyní vyhlásil stávkovou pohotovost.

Je to necelý rok, co byl Tomio Okamura zvolen do Poslanecké sněmovny se svým hnutím SPD a již nyní splnil svůj program. Dokonce se ukázalo, že byl úspěšný na 269 % – nejen, že zabránil příchodu uprchlíků, ale podařilo se mu také to, že se velké množství Čechů vystěhovalo pryč. Tato situace však vážně rozzlobila nejednoho uprchlíka, který chtěl přijet do Čech žít svůj český sen. Pivo, klobása, ponožky v sandálech, ale i znásilňování, plenění, roznášení nemocí a vypalování českých vesnic. Bohužel se ukázalo, že z těchto věcí jsou pouze pivo a klobása v České republice legální. Populární japonský politik Tomio Okamura se totiž zasadil o zákaz ponožek v sandálech.

Reakce na zákaz ponožek v sandálech byly přímo explozivní

Situace je natolik vážná, že minulou středu byl hlavní uprchlík, Muhamad bin Imigranty, nucen svolat tiskovou konferenci, na které oznámil vyhlášení stávkové pohotovosti a reportér Paralelních listů byl u toho. „Dámy a pánové, přijeli jsme do Evropy na maličkatých lodích v naději, že zde budeme žít svůj český sen. Jenže náš český sen se zhroutil jako World trade center v New Yorku a naše naděje tak vybouchly jako můj bratranec. Přijeli jsme sem s prostým přáním a to znásilnit a zotročit všechny ženy v Česku, vyplenit města do základů, ale především nosit ponožky v sandálech. Víte, u nás je totiž zakázáno nosit ponožky v sandálech, vláda to totiž považuje za barbarské. Nějaký zmrd, který má prý maminku z Moravy, ale očividně je Asiat, nám toto odepřel. Místo českého snu tak zažíváme japonskou noční Oka-můru. Nezbývá nám nic jiného, než vyhlásit stávku, dokud se politická situace neumoudří a nedovolí nám v klidu znásilňovat, plenit a nosit ponožky v sandálech.“

Muhamad bin Imigranty na tiskové konferenci

 

Podpořit uprchlíky ve stávce se rozhodly i politické neziskovky, pražská kavárna a Miroslav Kalousek. Evropská komise se zatím snaží situaci řešit tak, že jedná s premiérem Burešem o kvótách na sandály.

 

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.