Tomio Okamura (SPD) je průkopníkem inkluze v politice!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Tomio Okamura se znovu k nelibosti svých politických soků ukázal být filantropem a průkopníkem novátorských myšlenek. Všichni dobře víme, jak se staví k takzvané inkluzi. Byl to právě on, který se postavil za práva postižených dětí a úspěšně je začlenil do školních lavic mezi ostatní bílé děti. Společně s námi jste sledovali i lítý souboj s Václavem Klausem juniorem, který byl poněkud jiného mínění a při společné výměně názorů vyvázl s natrženým koutkem a přeraženým nosem.

Václav Klaus mladší se přesvědčil, že chodit do posilovny, není jen o placených kurzech Photoshopu

Největšího Čecha tato malá překážka nezastavila a tak směle pokračuje v cestě za svým cílem. „Češi jsou jeden národ, na stejné lodi. Je jedno, jestli jsou malí, tlustí, brýlatí nebo úplní kreténi, kteří si neumí zavázat tkaničku u boty. Jsme občané České republiky a jako takoví musíme přistupovat i k vlasteneckým ideálům. Žádný Čech se nesmí cítit zbytečným,“ uvádí sám Tomio Okamura ke svému smělému plánu.

Jak přiznává, určitým vzorem mu byla feminizace, která před časem pobláznila prakticky celý svět a přiměla tak nejen vládní, ale i korporátní společnosti k rovnoprávnosti žen – nejen při získávání jejich pozic, ale i v rámci samotného finančního ohodnocení.

,,Byla by chyba podobné šablony nevyužít. Osobně se domnívám, že je to vlastně celkem podobné. Když je člověk kretén a v hlavě nic nemá, ještě by mu to nemělo bránit v tom, aby vykonával nějakou kompetentní pozici. Ženská také nemůže za to, že se nenarodí s pindíkem. A vlastně ani o premiérovi nevíme, jestli nějaký má, protože ho odmítl ukázat.“

Zatím se nepodařilo prokázat, zda má Andrej Babiš koule. O pindíkovi nemáme jistotu také.

„My v SPD si prostě myslíme, že je jedno, jestli nemáte pindíka nebo půlku mozku. Každý člověk vlastenec si zaslouží svoji příležitost. Proto se i v těchto volbách pokusíme navýšit procento kreténů na důležitých politických postech.”

Lucie Šafránková plní v Poslanecké sněmovně sice úlohu nepopulární blběny, na stránku druhou, někdo to dělat musí…

Tomio Okamura správně poukazuje na to, že v rámci hnutí SPD se první vlna inkluze do Poslanecké sněmovny osvědčila. O tom, že lidé s myšlenkou inkluze souhlasí, svědčí i 11 %, které SPD získalo ve volbách do Poslanecké sněmovny. O chodu České republiky tak rozhoduje například sice úplně vypatlaná, ale jinak velmi úspěšná Lucie Šafránková, která roztwerkuje zadnici pokaždé, když prezentuje svoji cateringovou společnost. Neméně obdivuhodné je začlenění kreténa Míly Roznera, jenž se přes svoji těžkou retardaci řeči vyškrábal po zádech Tomia Okamury až ke korytu kontrolora Národního bezpečnostního úřadu.

Pod vizáží hrubého poloopa na kokainu se prý skrývá něžná duše

A podobných existencí, které by za běžných okolností skončily jako obsluha čerpací pumpy, je dnes díky Tomiovi v Poslanecké sněmovně mnohem více. Je sice pravda, že zatím za prací SPD není vidět žádný kloudný výsledek, na stránku druhou to ale i znamená, že SPD nic nezkazilo. To momentálně vedení strany vnímá jako úspěch a jasný důkaz, že mentálně retardované spoluobčany je možné bez větších obtíží začlenit do politiky.

Společně s Tomiem vás tedy tímto vyzýváme, abyste v pátek, nebo v sobotu vybrali z kandidátky SPD svého oblíbeného kreténa a dali mu v komunálních či senátních volbách svůj hlas. Dejte i vy Evropě jasnou zprávu, že Česká republika se inkluze nebojí a že dokážeme táhnout za jeden provaz jako silný národ!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi