STALO SE: Babiš koupil cirkus a chystá turné po republice

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Impérium předsedy vlády Andreje Babiše se rozrostlo o další firmu. Nejnovějším přírůstkem do holdingu je bývalý cirkus Humberto, který získal i nové jméno. Nově se jmenuje Babišovo obludárium. Premiér se nyní chystá na turné po republice ve složení členů vlády a hostů.

Babiš pokračuje ve svém mottu “dělám to pro lidi” a nyní koupil celý cirkus. S ním plánuje objet celou republiku, vykouzlit úsměv na tváři nejen dětem a pokud možno vyprázdnit peněženky jejich rodičů. Nápad koupit cirkus dostal, když objížděl republiku v rámci své předvolební kampaně. ,,Už pred rokem to vyzeralo ako cirkus, teď je to oficiální. Dělám to pro lidi, pro všechny lidi. Je mi jasné, že teď proti mě pojede zase ta kámpaň. Babiš koupil cirkus, Babiš ohrožuje cirkusem demokracii. Akorát len blábolí,” rozohnil se Babiš.

Babiš & Ťok, legendární stand-up duo s nekonečnou studnicí humoru o českých dálnicích.

Z koupi cirkusu profituje i jiná Babišova firma – Čapí hnízdo. Právě do ní poputují všechna zvířata z cirkusu a na farmě tak vyroste mini safari se slony, tygry a žirafami. Podle Babiše to jen další důkaz, že to skutečně dělá pro lidi. ,,Který politik přede mnou kúpil cirkus pro děcka a zvierata poslal do rezervácie?” ptá se premiér. Na dotaz, zda je moudré umístit tygry na farmu bez dostatečného zabezpečení, odmítl odpovědět. Rovněž odmítl komentovat, proč nebyla zvířata poslána do Kosteleckých uzenin. Dle hlasů kritiků by se v nich poté mohlo objevit alespoň stopové množství masa.

Návštěvníci se mohou těšit na zbrusu nový a originální program. Mezi účinkujícími bude vystupovat například kouzelnice Alena, která umí tahat miliardy z klobouku. Dan nás vezme do paralelního vesmíru, v němž má Česká republika hotovou dálniční síť a z hostů vystoupí například Rudý Vojtěch, který jednosměrně přemístí dobrovolníka z publika do ruského gulagu. Vystoupí i živá loutka Petříček a zlatým hřebem bude vystoupení zkroceného, na slovo poslouchajícího medvěda Hamáčka. Mezi zatím nepotvrzené účinkující patří i trpaslice Taťána, jež dokáže věrně imitovat prakticky cokoli. Sám Babiš ukáže kouzelnický trik, ve kterém vám z peněženky vysaje veškerou hotovost.

Hamáček se ze začátku vzpouzel, po čase ale zkrotl a nyní poslouchá na slovo.

Turné se již nezadržitelně blíží, data a místa vystoupení budou již brzy zveřejněny na adrese obludarium.agrofert.cz/turne2018

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.