STALO SE: Pražská kavárna plánovala atentát na prezidenta

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

V dnešních brzkých ranních hodinách zasahovala URNA (Útvar rychlého nasazení) v několika pražských kavárnách a zadržela celkem 8 lidí. Ti nyní čelí obvinění z pokusu o teroristický útok vůči prezidentu republiky. Ten označil jejich snahu za pokus hodný malých zmrdečků ze základní školy.

Dle policie měla skupinka “kavárníků” v noci proniknout na Hrad a nalít do všudypřítomných lahví alkoholu projímadlo. Díky včasnému zásahu policie se prezident žádné z lahví nenapil. ,,Jejich cílem bylo, aby se prezident během slavnostního obřadu posral v přímém přenosu. Zjistili však, že k infikování všech 80 hektolitrů alkoholu jim malá flaštička projímadla nestačí”, komentovala situaci policejní mluvčí, Marie Hnědá.

Lahvička projímadla ani náhodou nestačila na příruční bar Miloše Zemana.

K situaci se vyjádřil  i mluvčí prezidenta, Jiří Ovčáček. Ten na svém twitteru uvedl: ,,Fašizující pražská kavárna placená Sorošem, podporovaná Kalouskem a dalšími protistátními živly, není pořád schopna akceptovat výsledek demokratických voleb. Děkuji policii za včasný zásah, ačkoli i bez odhalení tohoto ubohého pokusu o narušení oslav 100 let republiky, by se nic nestalo. Pan prezident již dva roky nosí plíny a žádné projímadlo k tomu, aby se posral během vykonávání svých povinností, nepotřebuje.”

Výraz prezidenta směrem k Ovčáčkovi hovoří za vše. Je třeba vyměnit pleny.

Po důkladné inventuře se ovšem zjistilo, že chybí dálkový ovladač, kterým se ovládá prezidentovo tělo. Z dobře informovaného zdroje víme, že sám Zeman není schopen ani vstát. Proto je již od začátku svého prvního mandátu řízen dálkově ovladačem. Tím se také vysvětluje občasné klopýtnutí, nebo náhlé trhnutí v oblasti nohou. Bohužel kvůli nedostatečné kapacitě baterií je nutné prezidenta podepírat a na delší vzdálenosti vozit ve vozíku. Ovladač navíc kontroluje i jeho životní funkce a udržuje jej při životě. Přístup k ovladači mají standardně pánové Nejedlý a Mynář. Za vše mluví incident z tohoto týdne, kdy ovladač spadl ze schodů a prezident předvedl neobvyklé taneční kreace.

Ovladač se naštěstí při pádu nerozbil. Pád softwaru by zapříčinil i pád těla jako domečku z karet.

Pokud se ovladač co nejdříve nenajde, hrozí, že se prezidenta nepodaří ráno uvést do provozu. Náhradní ovladač taktéž není k nalezení. Vzhledem k hledačským schopnostem zaměstnanců Hradu (Peroutkův článek se hledá dodnes), existují obavy, že místo prezidenta budou muset použít dvojníka. Najít vhodného dvojníka prezidenta je extrémně náročné, protože ne každý den se dá sehnat čerstvá mrtvola, která je prezidentovi alespoň trochu podobná.

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.