Dnes si připomínáme zesnulou osobnost Miloše Zemana

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Důkaz existence Zemanova charakteru nebyl dodnes předložen, ale předpokládá se, že opravdu existoval. Dnes ovšem s jistotou můžeme říct, že zemřel někdy kolem roku 2013, což dokazuje neustále se rozkládající osobnost našeho prezidenta, kterou z neúcty k mrtvým udržuje Nejedlý s Mynářem při životě. 

Dnes si připomínáme všechny, kteří mezi námi již nejsou. Dle tradice bychom měli navštívit hřbitovy a zase jednou po roce alespoň přetřít hroby našich bližních špinavým hadrem z garáže, zapálit nějakou tu svíčku a vyměnit shnilou kytici za novou, nebo si případně obojí vypůjčit z vedlejšího hrobu, vždyť on to ten nebožtík přeci již nepotřebuje. Pokud se řadíte mezi vlastence, můžete celou návštěvu hřbitova řádně odignorovat a vydat se rovnou do hospody na šest kousků, pašované cigarety z Ukrajiny a nadávat na amerikanizaci národa, Halloween, uprchlíky a třeba i toho Kalouska, který za to všechno stejnak může.

Na hřbitovech je po zbytek roku mrtvo, pouze po večerech lze zahlédnout bezdomovce, podnapilou mládež, nebo vykradače hrobů.

Zvláštní vzpomínku ovšem dnes věnujeme osobnosti Miloše Zemana, která již mezi námi není. Místo ní můžeme vidět rozkládající se tělo bez duše, které kolem sebe nešíří nic víc než jen pach a rozklad. Oficiální vzpomínková akce proběhne dnes také na Pražském hradě v 19:30. Na programu je zapálení svíček, cigaretek, kolování popelníčku a očista v Becherovce. Akce se ovšem sám Zeman nezúčastní. Z vyjádření kancléře Mynáře je zřejmé, že oslavy výročí republiky prezidenta zmohly. Nyní je v péči felčarů a alchymistů, kteří se snaží jeho tělo udržet pohromadě minimálně do konce funkčního období.

Rozruch vyvolal předseda Lidovců, Pavel Bělobrádek, který na sociální síti prohlásil, že prezidentův charakter nemohl zemřít, nýbrž chcípnul. Svá silná slova odůvodnil tím, že se Zeman vlastně nikdy nechoval jako člověk, ale spíše jako zákeřné hovado. Proti tomuto tvrzení se ohradil hradní mluvčí Ovčáček. ,,Ať si ta blonďatá štětka oholí ten smeták pod nosem a nekydá kolem sebe hnůj. Pana prezidenta volilo 2,8 milionu voličů. On svůj mandát vykonává důstojně, jen někteří se ještě přes tento fakt nepřenesli,” zaútočil ostře Ovčáček na své domovské půdě – Twitteru. Česká politika se odehrává z 90 % na Twitteru a tak na sebe Bělobrádkův protiútok nenechal dlouho čekat. ,,Hradní mluvčí mě urazit nemůže, koneckonců je to pouze ovce, která na konci chcípne i přes fakt, že přešel ke katolíkům” kontroval Bělobrádek.

 

Pavel Movembrádek opět vyvolal kontroverzi v otázce, zda zvířata umírají, nebo prostě chcípnou.

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.