STALO SE: Na Čapím hnízdě byl nalezen dětský masový hrob

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Dnes brzy ráno obdržela policie na obvodním oddělení v Benešově anonymní tip, podle kterého se na farmě Čapí hnízdo nachází masový hrob. Policie farmu uzavřela a po zběžném ohledání skutečně potvrdila jeho existenci. Případ si přebrala pražská kriminálka. Ta na kamerových záznamech identifikovala pravděpodobného pachatele. Jím je podle všeho ministerský předseda Andrej Babiš.

K nařknutí, že premiér nechal svého syna unést na Ruskem okupovaný poloostrov Krym, se přidalo i obvinění z několikanásobné vraždy. Sám premiér obvinění odmítá. “Já to neudělal, to si zapamatujte, NEUDĚLAL!” řekl Babiš. Po dodání not od jeho dvorního PR guru, Marka Prchala, Babiš své vyjádření asi pětkrát změnil. Nejprve tvrdil, že na kamerách vůbec není on. Později připustil, že možná to je on, protože záznam neviděl, ale to, co má v ruce, nejsou hrábě, ale motyka. Následné vyjádření pracovalo s tím, že Babiš byl v tu dobu na Krymu a nemohl tedy logicky všechny ty děti pobít. V zatím posledním vyjádření popřel samotné vlastnictví Čapího hnízda. Na odpoledne svolal další tiskovou konferenci, očekává se šestá verze příběhu, jak se těla ocitla na Čapím hnízdě.

Babiš byl značně v šoku, když zjistil, že ani pátá verze není věrohodná.

Policie mezitím identifikovala všechna dětská těla a spojila je se zmizením celé druhé třídy základní školy z Neustupova, která za záhadných okolností zmizela po exkurzi v Babišově závodě Kosteleckých uzenin. Podle zdroje seznámeného s vyšetřováním se zatím nepodařilo najít třídní učitelku, jež taktéž zmizela na exkurzi. Vzhledem ke své tělesné stavbě se pracuje z verzí, že skončila v některém z produktů masozávodu. Zároveň byla v Babišově domě v Průhonicích provedena razie, při ní policisté našli pod postelí ukrytou krabici s dětskou pornografií a věnováním “Mému nejoblíbenějšímu ekonomickému zmrdovi, s láskou Šváb.” Původ nahrávek policie nyní prověřuje.

Mezi komunitou pedofilů je Šváb poměrně známé jméno.

Na Facebooku mezitím Babiš přidal status, ve kterém se s lidmi loučí, protože jede na týden pomáhat vracet velryby do moře. Tomuto přecházelo pět fotek Babiše s roztomilými zvířátky. Lidé vyjadřují premiérovi v komentářích podporu a dle nejnovějšího průzkumu, který zpracovala agentura Median, stoupla podpora hnutí ANO o pět procentních bodů.

Neexistuje žádný průser, který by nespravilo pár fotek se zvířátky.

Případ se ještě před polednem dobral ke zdárnému rozuzlení. Kamerové záznamy usvědčující Babiše byly prohlášeny za nevěrohodný důkaz, jelikož mimo záběr kamer měl údajně stát bývalý předseda TOP 09 Miroslav Kalousek, který na Babiše mířil revolverem a vyhrožoval mu. Pokud by Babiš údajně děti motykou neubil, zastřelil by je Kalousek sám, a to i s Babišem. Lze tedy předpokládat, že za umístění dětského porna do premiérova bytu v Průhonicích může taktéž Kalousek.

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.