Pravomoce Institutu Václava Klause byly převedeny pod Jedličkův ústav

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

V posledních dnech došlo k nebývalé fúzi dvou českých společností. Institut Václava Klause byl převzat Jedličkovým ústavem. Institut Václava Klause se již dlouhou dobu ukazoval jako neefektivní a plný mentálně zaostalých jedinců, z tohoto důvodu došlo k organizačním změnám v jeho struktuře.

Institut Václava Klause je stejně užitečný jako léčba rakoviny homeopatiky, děravý kondom proti početí nebo volby v Rusku (Volby jsou sice fajn, ale stejně všichni víme, že Putin to vyhraje se ziskem 134 % hlasů.). Přesto existuje a nikdo pořádně neví proč. Jedna věc, v níž však Institut vyniká je, že se etabloval jako uznávaná instituce, která pomáhá se začleněním duševně slabších jedinců typu Ladislava Jakla do společnosti. V tomto smyslu Institut slouží jako takový průkopník v rámci inkluze inteligenčně slabších občanů do průměrné společnosti. Václav Klaus junior se dokonce před rokem stal poslancem a díky němu máme teď všichni zkušenost s mentálně postiženými jedinci. Institut má však problémy s financováním, sám o sobě je založen jako nezisková organizace, která není schopna vydělat si na svůj vlastní provoz, a proto bylo třeba reformovat celý způsob fungování organizace, včetně příjmů. Institut byl již delší dobu v insolvenci, měl problémy hlavně s čerpáním Evropských fondů, ale naštěstí se objevila záchranná ruka Jedličkova ústavu. Jedličkův ústav se rozhodl, že převezme celý institut a včlení jej do své struktury. Tento počin napomůže zachování existence Institutu Václava Klause ve stávajícím rozpoložení.

Václav Klaus mladší byl spokojen s tím, jak mu nová svěrací kazajka padne

Obě instituce již byly sloučeny a zatím se zdá, že tento krok bude mít pozitivní dopad na oba subjekty. Při příležitosti fúze Institutu Václava Klause a Jedličkova ústavu proběhla oslava. Za Václavem Klausem byla vypravena celá první třída děti z nedaleké školy a bylo mu dovoleno je v tento výjimečný den hladit po kolínku. Ladislavu Jaklovi byl naopak zase ustřižen jeho ohon, přičemž mu nebyl zkřiven ani vlas. Následně byl všem účastníkům dán nový slušivý oblek členů Jedličkova ústavu a byli odvezeni do nového sídla. Byl s nimi společně internován i Václav Klaus junior, který sice celou dobu vykřikoval něco o sociálních sítích, ale nikdo tomu nerozuměl. Celý večírek byl završen výstupem Daniela Nekonečného s artisty, polykači ohně a masivním ohňostrojem z Danielova análu. V nové funkci chovance Jedličkova ústavu říká Václav Klaus, že se nyní bude věnovat pletení proutěných košíků, boji proti klimatickým změnám omezením své vlastní uhlíkové stopy a boji za rovnoprávnost homosexuálních párů.

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.