Soroš omylem místo demonstrantů přivezl na Václavák imigranty!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Obrovským fiaskem skončila včerejší demonstrace spolku Chvilka pro tebe, který financuje arcikacíř, zplozenec zla a milovník rýžového nákypu George Soroš. Místo demonstrantů omylem na Václavském náměstí vysadil imigranty, kteří měli být původně implementováni v českém příhraničí.

Soroš původně zamýšlel dovézt na Václavské náměstí až 66,6 tisíce demonstrantů. Dobrovolníkům byla přislíbena stravenka, injekční stříkačka s logem Pirátské strany a sleva 20 % do Pražské kavárny.  Měla to být největší zaplacená demonstrace od false flag operace v roce 1989. Provedení operace takového rozsahu není organizačně jednoduché ani pro matadora, jakým je právě Soroš. I přes svůj pokročilý věk, ve kterém je rád, že udrží moč, řitní svěrač a lžičku s ovesnou kaší, neodmítne jakoukoli příležitost škodit po celém světě ve jménu liberální demokracie.

George Soroš sledující přímý přenos výstavby mešity u Černého mostu.

Byla to právě Sorošova škodivá židovská povaha, která vedla k tomuto omylu. V rámci úspory si najímá ukrajinské autobusové společnosti, a právě ty provedly záměnu pasažérů. Lstivý stařec dokázal obejít hraničáře z oddílu SPD i Ťokův průsmyk přezdívaný dálnice D1. Autobusy měly pasažéry vysazovat na Florenci v průběhu celého dopoledne. Avšak už při první várce bylo zaděláno na problém, kdy z vozidel vyběhlo několik tisíc uprchlíků ve značkovém oblečení a s nejnovějšími zařízeními od Applu. ,,Z jednoho autobusu jich vylezlo tak 300, bylo to jak když vyskáče 20 klaunů z autíčka na baterky,” popsal situaci očitý svědek. Zpočátku byla invazivní horda poněkud zmatená, neboť očekávala vysazení v příhraničí. Po několika okamžicích se ovšem zorientovala a rozprchla se na všechny strany. Při svém úprku otevřeli několik stánků s kebabem bez EET pokladny a na Hlavním nádraží načerno vybudovali Minaret. Plné ruce práce má také policie, která musela řešit několik nehod létajících koberců a dalších prohřešků jako je nedodržení povolené rychlosti, jízda v protisměru nebo chybějící registrační značky. Odchyt mají zajistit pražské útulky, účet se má poté poslat k proplacení samotnému Sorošovi, který se od všeho distancoval, ostatně jako vždy.

Uprchlá horda spatřena v centru Prahy.

Kam se ovšem poděli objednaní demonstranti, není zcela jasné. Jedna z teorií je ta, že byli vysazeni místo uprchlíků v šumavských lesích, což by mohlo mít vzhledem k povaze demonstrantů katastrofální účinky. ,,V lese zcela určitě nebude Wi-Fi, natož signál nebo třeba Starbucks. Průměrný pravdoláskař si při slově sekera vybaví maximálně dluh někde v hostinci. Pokud se mu včas nedostane pomoci v podobě projevů Václava Havla, dojde s největší pravděpodobností ke smrti, “ myslí si psycholog Jan Vrták. To by značně zkomplikovalo Sorošovy plány k státnímu převratu, neboť pravdoláskaři jsou hlavní složkou jeho armády pěšáků. Jestli tento problém nevyřeší, hrozí debakl jím podporovaných stran v příštích volbách. Jmenovitě jde o Piráty a TOP0,9. Nejpravděpodobnější řešení bude využití tzv. mrtvých duší, pomocí kterých jednak zfalšuje volby a také dostane přidělenou půdu, na kterou má dle zákona o nevolnictví nárok.

 

 

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.