Nevinnost Andreje Babiše potvrdil Bůh. Ježíš se zjevil na zadku Andyho čokla!


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

„Iba Bůh ma může súdit,“ opakoval několikrát za poslední roky současný premiér České republiky Andrej Babiš. Po náhodném nálezu koňské hlavy v posteli nejprve prozřel žalobce. Teď s důkazem neviny přišel i samotný Bůh, který Andymu seslal tolik vymodlené znamení. Na zadku Elly se totiž zjevil Ježíš!

Sám Andrej Babiš neví, jak si zázrak vysvětlit. Jedině snad, že by už se Bůh nemohl na utrpení Andreje dívat.

„Som vám to říkal, že je to kampaň. Sorryjako,“ hrdě dnes dopoledne před zraky novinářů zvedal Andrej Babiš ocas své fenky Elly, aby byla vidět její řiť s vyobrazením údajného Ježíše. „Som vám říkal, že som nevinný! A čo na to povíte teď?“ Novináři Bakalových médií museli připustit, že pod ocasem fenky Elly se skutečně nachází flek připomínající siluetu Ježíše Krista. Dodávají ale ovšem také, že Ella zřejmě nebyla nějakou dobu odčervena, což vizuální efekt zázraku poněkud dehonestuje. Reportér zahraničního magazínu Scheisserei dokonce přirovnal zázrak ke zjevení Špagetového monstra. To by ovšem zázrak stavělo do poněkud jiné roviny.

Podle očitých svědků zjevení Ježíše připomínalo spíše příchod Špagetového monstra

Na golfovém vozíku kolem poledne přijel i Miloš Zeman, který jako honorace na podobných akcích chybět nesmí a o kterém je všeobecně známo, že prezidentský titul využívá spíše jako vstupenku na raut společně s dalšími tasemnicemi. Čumím na to s otevřenou hubou, jako kdysi můj kolega z Prognosťáku Vašek na kolegyni Gabrhelovou, a začínám mu rozumět, proč se vždycky před její návštěvou chodil zdunit s LSD na hajzl,” s úžasem vysvětlil Miloš Zeman, který si krom obvyklého zvracení neodpustil ani spršku bonmotů.

Andrej Babiš společně s kardinálem Dukou rokují starému jezevci o zázraku na Čápáku

Celá situace pochopitelně nenechala spát Vatikán, který na nový zázrak čeká jako na smilování Boží. Obratem byl proto k nadpřirozenému jevu přizván kardinál Duka, aby situaci prověřil. Ten má totiž v rámci defekace a osobního hnědnutí s análními otvory celkově velmi dobré zkušenosti, a může tak do zjevení vnést více světla. Na místě za Andreje Babiše samozřejmě sekunduje i stranický midget Patrik Nacher. Díky celkové výšce 120 centimetrů se našla konečně kompetence, na kterou by pan Nacher mohl stačit, a k ohledání Ježíše se tak nikdo nemusí složitě sklánět a hrbit. V lezení do prdele má navíc bohaté zkušenosti. (Spekulace o tom, že Patrik Nacher je ve skutečnosti leprikon, kterého Andrej omylem ulovil během služební cesty STB do Irska 17. března 1978, samozřejmě stále nebyly vyvráceny a o posunu ve vyšetřování vás budeme informovat. I nadále existuje podezření, že Andy pohádkově zbohatnul právě proto, že se zmocnil hrnce zlata leprikona Patrika. Ten tak ve skutečnosti Andymu loajální není. Jen se snaží dostat zpět ke svému zlatu – marně.)

Umělecké ztvárnění možné podoby Patrika Nachera v roce 1978, kolorizováno

„Samozřejmě to bereme jako nezvratný důkaz neviny pana premiéra,“ svěřil se nám kardinál Duka. „Je to konečný důkaz toho, že Andrej Babiš je po několik let neprávem očerňován. Samotnému zjevení navíc následovalo několik dalších událostí, které bychom mohli charakterizovat jako zázrak.“ Kardinál Duka samozřejmě naráží na andělský chór, který byl reprodukován na Čapím hnízdě hejnem chovaných tučňáků. Na mysli má zcela nepochybně i divou zvěř, která se seběhla okolo Moniky Babišové a inscenovala tak živý obraz Františka Ringo Čecha – Zvířátka obdivují píču.

Katedrála Nanebevzetí mojí koblihy by měla architektonicky zapadat do okolí a nenarušovat ráz krajiny. Střecha multifunkční budovy bude zároveň sloužit jako sjezdovka.

„Jak jistě víte, tento stav nesl pan premiér těžce a několikrát musel být hospitalizován na homeopatické klinice s akutním stavem úzkosti. Právě proto jsem se rozhodl navrhnout Vatikánu prohlášení Čapího hnízda na poutní místo a blahořečení pana Babiše za mučedníka,“ uzavírá kardinál Duka. Prozatím se nám nepodařilo zjistit, proč byla do územního plánu zapsána výstavba katedrály Nanebevzetí mojí koblihy již v roce 2017. Připočítáváme to ale jako vedlejší efekt zázraku a proroctví.

 


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi