Pražský hrad pořádá charitativní sbírku použitých kondomů

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Pražský hrad zahájil dobročinnou sbírku použitých prezervativů. Hrad tak navazuje na iniciativu prezidenta republiky, který posílal část svého výdělku na Klokánky. Prezident Zeman tento projekt přehodnotil po zjištění, že celou dobu posílal část platu na bonbóny Klokánky místo na Klokánky – fond ohrožených dětí. Dalším důvodem pro uspořádání této dobročinné sbírky je, že čím míň dětí se bude rodit, tím menší počet jich bude ohrožen, tudíž efektivita je do budoucnosti mnohonásobně vyšší. Iniciativu v celé akci přebral hradní mluvčí Jiří Ovčáček, který bude ověřovat, zda jsou použité kondomy skutečně naplněny spermatem. Samotné prezervativy se budou dále recyklovat a výtěžek půjde na fond ohrožených vlekařů.

Prezident Zeman je známý filantrop. V minulosti se zabýval například humanitárním bombardování Kosova dobrou náladou v době, když byl ministerským předsedou. V obecné podvědomí to také vešlo v poslední době, když už jako prezident vyzýval k humánnímu odstřelu novinářů z důvodu přemnožení. Méně známý je však fakt, že posílal část svého platu na Klokánky, což je fond ohroženných dětí. Tento projekt se ale ukázal jako zoufale neúčinný a přestože pan prezident stále peníze posílá, tak k úbytku ohrožených dětí nedošlo. K tomu všemu se ukázalo, že peníze nebyly zasílány dětem, ale na bonbóny Klokánky. Z těchto důvodů prý došlo na Hradě k obratu v přemýšlení o tom, jak veřejně pomáhat lidem, prozradil na dnešní tiskové konferenci mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček, který také celou akci organizačně zajistí.

Jiří Ovčáček se osobně nabídl k ochutnávání zaslaných vzorků

 

Návrh je jednoduchý. Hrad přišel s myšlenkou toho, že pokud ohrožených dětí neubývá, je potřeba počet dětí snížit, a nejlepší způsob jak dětem předejít je používat ochranu. Z těchto důvodů se rozhodl hrad uspořádat sbírku použitých prezervativů. Jak nám sdělil sám pan Ovčáček: „Každý použitý prezervativ znamená minimálně o jedno ohrožené dítě méně! Pokud teda neprovozujete sodomii, v tom případě vás bůh nenávidí a měli byste se radši modlit“. Hrad proto vyzývá občany ČR k zasílání použitých kondomů na adresu kanceláře prezidenta republiky, kde budou podrobeny osobní zkoušce Jiřím Ovčáčkem. Použitá ochrana bude dále recyklována a použita na výrobu žvýkaček a jako dochucovadlo do školních jídelen a nemocničních zařízení. Finanční výtěžek z recyklace bude použit na podporu nebohých vlekařů z Osvětiman. Vyzýváme Vás proto – udělejte dobrou věc! Podpořte konečně něco, co má smysl, a zašlete prosím své použité prezervativy na adresu kanceláře prezidenta republiky!

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.