Snědý muž narazil s rogalem do chladící věže Temelína. Je to české 11. září, píše Tomio Okamura.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Včera odpoledne došlo k bizarní události s tragickým koncem. Snědý muž středního věku narazil do chladící věže jaderné elektrárny a po střetu s železobetonovým kolosem zemřel.

K události mělo dojít včera odpoledne mezi druhou a třetí hodinou. Snědý muž s exotickým přízvukem se rozhodl pro panoramatický přelet nad překrásnou krajinou v okolí jaderné elektrárny Temelín. Bohužel podcenil silné poryvy větru, které jej zanesly tam, kam nezamýšlel.

Fotografie těsně před osudným nárazem

Na události, které nehodě předcházely, jsme se zeptali jeho manželky, Mercedes Demeterové.

Paní Demeterová, proč se váš manžel rozhodl pro tak riskantní let?

Protože je to palice dhubová. Já mu řhíkala – Dežo, venku strašně fouká, do thakového počhasí bych ani papírového draka nevyhnala.

Na rogalu lítával často? Promiňte ten minulý čas.

Čhásto, čhásto lítával. Řhíkal, že nejlepší čórky se dhají vidět z ptačí restriktivy.

Byla to jeho první nehoda?

Už druhá. Poprvé se zamothal do elektrických drátů. Já mu vždycky nadhávala – tu kabel, tu kabel, nelítej tam.

Děkujeme za rozhovor a upřímnou soustrast.

Ďhekuji.

Rozhořčená manželka, která médiím odpovídá na otázky ohledně tragické nehody.

K tragické události se prakticky ihned vyjádřil Tomio Okamura, který je znám svým svědomitým ověřováním informací a dodržováním zásady “Kuj železo, dokud je horké”.

Vyjádření Tomia Okamury:

,,No to je nehoráznost! Zrovna jsem absolvoval kolonoskopii, nejrychlejší vyšetření přítomnosti koronaviru skrze anální otvor, když se ke mně donesla informace o nelegálním muslimském imigrantovi, který narazil do chladící věže naší jaderné elektrárny. Šlo o jasný teroristický čin s cílem vyvolat jadernou havárii a poškodit Českou republiku. Nechceme opakovat 11. září.

“Nečekané” vyjádření Tomia Okamury

 

 


 

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.