Dominik Feri se nechal přeoperovat na ženu

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Novinku, která mnoha lidem vyrazila dech, dnes prezentoval na tiskové konferenci Dominik Feri. Feri si nechal změnit pohlaví, a nově se nechává oslovovat jako Dominika. Podle mnoha zkušených politických marketérů se to dalo očekávat, a TOP 09 chce tímto krokem u příštích voleb zaútočit na hlasy voličů LGBT komunity. Dominika při této příležitosti také zveřejnila sérii lechtivých fotek na Instagramu a nyní se chystá na focení pro pánský magazín.

S nečekanou zprávou pro mnoho lidí přišel v posledních dnech poslanec strany TOP 09 Dominik Feri, a to, že si nechal změnit pohlaví na ženu. Jak se však zdá, nebyla tato zpráva nic překvapujícího pro jeho nejbližší přátele. Dominikův kamarád Petr Tranny, který si přál zůstat v anonymitě, nám potvrdil, že Feri již několik let bojoval se svou identitou. ,,Od té doby, co Dominika znám, vím, že se necítil jako muž. Bylo mi to vlastně hned jasné, už když jsme se seznámili se choval spíše jako žena. Nedávno za mnou s tímto problémem přišel, abych mu poradil, co má dělat. Sestavili jsme tedy takové losovací kolo, kde jsme umístili všech 67 zbývajících pohlaví, a nechali jsme Dominika losovat. Shodou okolností nám tímto způsobem vyšlo, že Dominik se cítí jako žena a zdá se, že jsme vybrali dobře. Dominika je svou změnou velmi spokojena,” komentuje náš anonymní zdroj. Pozitivní reakce na sebe nenechaly dlouho čekat, a jak se zdá, přicházejí ze všech stran, a to nejen od jeho blízkých nebo veřejnosti, ale také například i od spolku bílého transsexuálního muže i od sdružení kompulzivních masturbantů.

Dominika již nafotila pro svůj Instagram pár lascivních snímků

 

S opačným názorem hned přispěchalo mnoho odborníků na českou politiku a marketingových expertů, dle kterých jde jen o účelovou kauzu mající za cíl zvýšit atraktivitu TOP 09, jejíž preference značně pokulhávají. O podobném tahu uvažuje i marketingový mág Andreje Babiše Marek Prchal, který prozradil, že nápad s Andreou Babišovou se mu značně zamlouvá, ale počká si až na příští sociologická šetření a na to, jak tento počin zahýbe stranickými preferencemi. Dominika si zatím užívá své nově objevené ženskosti  a s nepřejícníky si hlavu neláme. Momentálně se chystá na focení dámského prádla pro pánský magazín a na výstavu předmětů z jejího života v knihovně Václava Havla. Dle slov kurátora výstavy zde bude ke zhlédnutí také její penis naložený ve formaldehydu. Výstava bude zahájena na začátku léta.


Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.