George Soroš omylem poslal rabujícím Američanům zlaté cihly k rozbíjení výloh, a zbankrotoval

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Fatálního omylu se dopustil nyní již bývalý miliardář, vládce pekel a rozvraceč národních států George Soroš. V rámci jeho zlotřilého plánu na rozvracení světa poslal na místa konání demonstrací kamiony naložené stavebním materiálem, převážně cihlami. Rabující část demonstrantů využila cihly k rozbíjení výloh, hlav a k získání úžasných slev na elektroniku dosahujících sta procent. Do Washingtonu ovšem omylem poslal kamiony naložené zlatými cihlami v celkové hodnotě zdaleka převyšující Sorošovo jmění. Před bankrotem ho nezachránila ani půjčka na Zonky.

Mělo to být poklidné odpoledne u ovesné kaše. Soroš právě seděl ve svém houpacím křesle a místo ohně v krbu si pouštěl přímý přenos praskání ohně hořícího policejního auta z jedné z amerických demonstrací. Zatímco většina staříků je ráda, že v takovémto věku udrží moč, Soroš má dostatek elánu k rozvracení států po celém světě. ,,Zaplacení demonstranti, vylhaná očitá svědectví a všudypřítomné násilí je nejlepší příloha k ovesné kaši,” tvrdí dlouhodobě Soroš. Nepokoje po celých Spojených státech jsou po pandemii koronaviru, 5G sítích a Austrálii v plamenech další etapou Sorošova scénáře pro tento rok. ,,Byla mi v únoru trochu zima, tak jsem nechal zapálit Austrálii,” uculuje se Soroš.

Sorošovy ďábelské 5G antény způsobují, že špagety již nikdy neuvaříte Al Dente a steaky budou vždy well done.

Tentokrát se ovšem Soroš ošklivě přepočítal. Prozatím neobjasněný omyl totiž způsobil, že místo levných stavebních cihel byly do státu Washington demonstrantům odeslány zlaté cihly. Celý náklad deseti kamionů přivedl komiksového záporáka na buben. Svou chybu si Soroš uvědomil až při sledování živých záběrů z protestů. Místo rozsévání chaosu a odpalování cihel trebuchetem do výloh obchodů zachycovaly snímky hordu lidí peroucí se o zlaté cihly v celkové hodnotě 8 bambiliónů dolarů. Mohl tak v přímém přenosu sledovat, jak se všechno zlato, jež získal dozajista podlým způsobem, vrací zpět mezi prostý lid. Spokojení občané Washingtonu okamžitě přestali s protesty a vrátili se do svých domovů. ,,Je to úžasné, díky téhle zlaté cihle splatím svůj dluh za studia a zaplatím i tu návštěvu u doktora, když jsem měl v zimě chřipku,” rozplývá se štěstím jeden z bývalých protestujících Dick Dickinson. Podobně zareagovali i další protestující rekrutovaní z řad kriminálních živlů, jako jsou dealeři drog, konzumenti drog, prostitutky a exekutoři.

Místo akutních zubařských zákroků vrženou cihlou musel Soroš sledovat, jak si lidé rozebírají jeho zlaté cihličky

Na pozdější tiskové konferenci se Soroš snažil uhrát přešlap na chybu mladé a nezkušené účetní. To mu však neprošlo a byl nucen si vzít půjčku na Zonky, aby se alespoň pokusil znovu nakopnout největší kriminální impérium světa hned po spolku milovníků rýžového nákypu. Podle důvěrných informací nebyl bohužel (či snad bohudík) Soroš úspěšný, a musel se vypořádat i s vymahači ze Zonky, kteří mu zauzlovali ruce do tvaru pouťových balónků. George Soroš si nyní neužívá podzim svého života v jednom z domovů pro seniory, kde ho drží v izolaci, neboť neustále básní o ovládání světa a trililililiardovém majetku.


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.