Policie dopadla Jiřího Ovčáčka s rukama od barvy nedaleko počmárané sochy Churchilla!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Speciální policejní útvar sloužící k vyhledávání kreténů, kteří nevkusně čmárají po barácích, slaví další úspěch. Během chvíle totiž dopadli vandala, jenž má na svědomí počmárání sochy Winstona Churchilla před VŠE v Praze. Není jím nikdo jiný než hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Dopaden byl na dámském záchodu nedaleké kavárny, když si zrovna z kabelky vytahoval odlakovač na nehty, aby se barvy zbavil. Po výslechu si Jiřinu na policejní stanici musel vyzvednout Miloš Zeman.

Policejní mluvčí potvrdila, že policejní útvar skutečně zasahoval v jedné z pražských kaváren. Při zásahu vůči podezřelé osobě muselo být použito donucovacích prostředků, konkrétně mu policisté museli vyrazit hubu z pantů. Ovčáček totiž podle všeho opět plácal hovadiny o ohrožení demokracie, o totalitě, fašismu a snažil se policisty zapudit exorcismem a svěcenou vodou. Kromě vandalismu byl Ovčáček obviněn i z napadení úřední osoby. Původně si měl připsat ještě odcizení kabelky, jak se však ukázalo, dámská kabelka značky GUESS patří Jiřímu Ovčáčkovi. Za mýlkou policistů stojí kromě typu zavazadla také jeho obsah. Podle protokolu byl v kabelce nalezen starý výtisk Rudého práva, šminky, lak na vlasy a nadprůměrně velké dildo ve tvaru zdvihnuté pěsti.

U výslechu policisté Ovčáčkovi nahodili čelist zpátky, čehož ihned zalitovali. Prezidentův mluvčí při výslechu nespolupracoval, při každé příležitosti navíc přešel do protiútoku, a označoval se za mučedníka, obránce katolické víry a bojovníka za pravdu. Samotné poničení památníku kategoricky odmítal a stavěl se na stranu zastánců Winstona Churchilla. Za poničení sochy může údajně fašizující pražská kavárna a sprej, který byl u něj nalezen není červený, ale bordó. Jeden z možných motivů je dle policie Ovčáčkova touha po materiálu k tweetování: ,,Takzvané false flag operace jsou běžné a mají za úkol očernit druhou stranu. U kauzy pana Ovčáčka si ovšem nemyslím, že by se jednalo o tento případ. Spíše to udělal jen proto, aby měl o čem tweetovat,” potvrzuje pražský kriminalista Ondřej Očko.

Jiří Ovčáček se na sítích cítí jako bakterie na hajzlu. Nedávno se pochlubil svou domácí kanceláří.

Po ukončení výslechu byl Jiří Ovčáček propuštěn. Bude tak stíhán na svobodě, policie se neobává, že by odcestoval. ,,Pokud by pan Ovčáček opustil republiku a odcestoval, řekněme třeba do Ruska, prokázal by nám tím všem obrovskou službu,” zdůvodňovala neuvalení vazby policejní mluvčí Jana Ukecaná. Svého schovance si pak na policejní stanici vyzvedl prezident Miloš Zeman. Ten mu vyhuboval, ne však za provedený skutek, ale za to, že se nechal chytit. Poté mu ještě před strážníky naplácal na holou. ,,Nevím, co bylo odpornější. Zda sledovat, jak prezident dává svému mluvčímu na holou nebo Ovčáčkovy vzrušené steny a jeho očividné užívání si celé situace,” popsal událost jeden z policistů, který ještě ten den odevzdal služební zbraň, protože se bál, že se kvůli traumatickému zážitku doma zastřelí.

Soud s Jiřím Ovčáčkem by se měl odehrát během několika měsíců a o vysílací práva na proces tisíciletí už projevila zájem TV Barrandov, která dokonce nabídla i zapůjčení soudkyně Barbary k rozřešení tohoto sporu.

 


Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.