Patrik Nacher zemřel při vypouštění vany

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

K tragické události došlo před třemi dny v koupelně českého Ant-Mana a světoznámého pilota kolibříků, Patrika Nachera. Po odšpuntování vany jej totiž nasál vodní vír a Patrik byl stažen do temných útrob odpadu. Pomoc v podobě spuštěného provázku přišla pozdě, utonutí se nedalo zabránit.

Na pohřbu před otevřenou rakví v podobě krabice od bot velikosti 36 se naše redakce setkala s Patrikovou manželkou, která přijala žádost o rozhovor. Rozhovory s pozůstalými nejsou zrovna košér, ale jelikož na Patrika cca před týdnem praskla kauza s dárečkem od Pelty, shodli jsme se, že lítost není na místě.

Paralelní listy: Dobrý den, vy jste vdova po Patrikovi?

Vdova: Ano

Paralelní listy: Můžete nám sdělit, co předcházelo jeho dlouhé a bolestivé smrti?

Vdova: No, víte, Páťa si každý večer, když příjde z práce, dopřává horkou koupel.

Paralelní listy: Jak taková koupel probíhá?

Vdova: Většinou si zaplave 10 délek, osedlá gumovou kachničku, zdolá vrcholek sprchového gelu ve snaze skočit šipku z pořádné výšky nebo dovádí v zorbingové kouli z mýdlové bubliny. Podle nálady

Paralelní listy: Jak jej mohl stáhnout vodní vír?

Vdova: Je to moje vina, stejně jako před pěti lety, když si Patrik zlomil obě nohy při pádu s bonsaie. Jeho volání o pomoc jsem zaregistrovala až po několika hodinách, to už jej asi 20 mravenců odnášelo do mraveniště jako potravu pro královnu.

Paralelní listy: Ten příběh znám, myslel jsem, že je to vtip. Ale k věci…Co se tedy stalo těsně před srmtí?

Vdova: Vždy, když dokončí koupel, příjdu a vylovím ho pomocí síťky na vyndávání bordelu z bazénu. Tentokrát jsem jen vytáhla špunt a v rychlosti odběhla otevřít troubu se spáleným koláčem.

Paralelní listy: Ajajaj

Vdova: (vzlykání)

Paralelní listy: Na Patrika jste docela slušně rostlá. Pojďte s námi na drink, bude líp!

Vdova: Jste moc milí a hezcí, půjdu ráda. Ale až po kremaci….

Paralelní listy: A hele, támhle už nesou flambovací pistolku

Voda je opravdu silný živel


Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.