Donald Trump oznámil kandidaturu na prezidenta. Chce udělat Moravu znovu Velkou

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

„Chtěl bych tímto především poděkovat panu Babišovi, který mi do jisté míry připravil půdu pro úspěšnou prezidentskou kampaň,“ nechal se slyšet Donald Trump, který před několika týdny spěšně opustil území Spojených států a usilovně hledal další místo na zemi, které by mohl rozvrátit do základů. Ze všech možností se mu zalíbila varianta právě České republiky, která se už několik let zmítá na vlnách populismu a politického buranství. „Myslím, že se tu budu cítit jako doma,” míní bývalý americký prezident.

Donald Trump očekává, že by se Česká republika mohla nacházet na pokraji občanské války už za nějaké dva nebo tři roky.

Donald Trump se přitom nebojí nahlas mluvit o tom, že Česká republika se mu zamlouvá především díky Andreji Babišovi, se kterým se dokonce osobně setkal a který mu v reakci na návštěvu v Bílém domě vyčóroval jeho vlastní prezidentskou kampaň America first. Správně přitom společně se svým týmem analyzoval, že u pražských kavárenských povalečů mu pšenka nepokvete, a tak se chce plně soustředit na voliče z venkova, kteří by s konečnými volebními výsledky mohli zásadně zamávat. „Pan Babiš mi v tomto směru skvěle připravil podmínky na to, abych udělal Moravu opět velkou,“ reaguje na vládu premiéra Babiše Trump, který se laciným populistickým gestem pokouší zalíbit venkovanům, že z Brna udělá hlavní město Velké Moravy.

Za pomoci americké demokracie a několika raket krátkého doletu chce Donald Trump přesvědčit své budoucí spojence, aby České republice vrátili původní území, která byla Velké Moravě neprávem odebrána.

„Česká republika je úžasná země plná úžasných lidí a úžasných možností. A pokud si dáme trochu té péče a budeme lít peníze tam, kam patří, tato krásná hrdá země nám to vrátí,“ míní Trump. Andrej Babiš se sice ze začátku po americkém volebním fiasku zdráhal připustit, že vůbec někoho se jménem Donald Trump zná, jakmile se ale dozvěděl o tom, že by se v České republice měly reorganizovat toky financí, přeochotně nabídnul pomocnou ruku. Přispěl i se smělým plánem na dotaci z Evropské unie, díky které by se z kuřecího separátu vodňanských párků dalo produkovat výživné hnojivo pro lány řepky. „Řepka je totiž v České republike obzvláště oblíbeňá plodina,“ vysvětluje Babiš, proč právě ji můžeme najít na podstatné části úrodné půdy.

Donald Trump se v roce 2020 ve skutečnosti nevyhýbal Brnu ale Cejlu, které tajné služby pokládaly za ghetto mexických ilegálů

Donald Trump se v rámci oznámeného volebního programu mimo jiného plánuje držet osvědčené šablony, která se ukázala být na území České republiky taktéž aktuální. „Ta migrace. Je smutné, že obyčejný občan musí živořit, protože mu práci berou přičmoudlí přistěhovalci. S tím se přece musí něco dělat,“ nechal se slyšet Donald Trump, který představil na české poměry ne úplně inovativní plán na vybudování sedm metrů vysoké zdi kolem Ostravy. Do budoucna však chce potírat i lokální ohniska migrace, která je možné pokládat za ghetta, a jako takové za ztracené oblasti, kterým se jednoduše vyplatí obloukem vyhnout. S přísnými opatřeními se tak setkají obyvatelé Mexické ulice v Moravských Budějovicích, Kubánské ulice v Brně, a ulice Újezd v Praze, protože ve zdejší restauraci dělají tak skvělé burrito, že jednoduše musí mít pod podlahou zašitou armádu ilegálů, která jim jídla připravuje.

Každé snězené burrito je jen další malý krůček k mexikanizaci České republiky!

„Jsem si jistý, že vám ještě nikdo nezvládl splnit tak mnoho, kolik vám mohu slíbit,“ sdělil novinářům během brífinku Donald Trump. Tvrzení podle informací redakce ostře odsoudil Tomio Okamura, který sám sebe s oblibou nazývá největší slibotechnou v České republice, a jen nerad by se vzdával toho jediného, v čem je možné jej pokládat za nejlepšího.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi