Pražský hrad přiznal, že Miloš Zeman je již půl roku mrtev. Jeho tělo ovládá Patrik Nacher


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 11 minut.

Bizarní historku začala naše redakce rozplétat počátkem minulého týdne. Během rutinního zákroku a pokusu o odběr krve prezidentovi ve Vršovické nemocnici se totiž ukázalo, že není co odebírat. Když lékaři nenahmatali puls, rozhodli se chirurgové prozkoumat zdravotní problém českého prezidenta do hloubky. Uvnitř Miloše našli lékaři důmyslný systém pák a táhel, která ovládal Patrik Nacher.

„Bylo to poslední přání pana prezidenta. Aby kult jeho osobnosti žil na věky i po jeho skonu,“ vysvětlil nám před svým bydlištěm mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček po tom, co zjistil, že se kabelkou zahnat nenecháme. Teprve potom nám, investigativnímu médiu, které je opakovaně v komentářích označováno jako nejvěrohodnější český zpravodajský server, svitlo. Je totiž docela možné že za výraznou změnu v chování prezidenta a neschopnost udržet se na nohou a stolici nemusí být jen rozpad osobnosti. Dost možná za ním stojí i rozpad Miloše Zemana jako takového. Naším čtenářům jistě nemusíme připomínat tragickou nehodu, kdy se prezident pokoušel vlastníma rukama přepnout na dálkovém ovladači zaprodanou Českou televizi na KremlToday, přičemž se málem zabil. Dlouho jsme si mysleli, že si jen zlomil ruku. Teprve s odstupem měsíců zjišťujeme, že se zabil skutečně. Vysvětluje se tím i náhlá absence Patrika Nachera v Poslanecké sněmovně. O tom se ale předpokládalo, že je přítomen, jen ho každý přehlíží.

Pan prezident se při pokusu o přepnutí televize málem zabil. Akorát, že úplně.

„Jako premier som o ťom samozřejmě věděl. Jsom totiž premier, vite? Stejně by mě ale kancelář prezideňta kontaktovala, protože mám složky všech loajálních analpinistů v České republike,“ vysvětluje Andrej Babiš situaci ohledně naplnění posledního přání Miloše Zemana. Ukázalo se totiž, že tělesná schránka zesnulého prezidenta je příliš křehká na to, aby se do něj zabudoval například parní stroj. Pára by šla vydávat za kouř. Podle prezidentových blízkých bylo poměrně běžné, že prezident kouřil jako prokopnutý kotel. Problém s parním strojem ovšem je, že vyžaduje neustálý přísun koksu a prezident by už neříkal tolik oblíbené bonmoty, které svým laskavým humorem lahodí každému uchu. „Při troše štěstí by tak mohl ještě občanům kynout. I to jsme ale nakonec zavrhli po tom, co nám během technické zkoušky na nádvoří Pražského hradu na Milošovi vyletěl tlak a chytili jsme ho až u Kolína, když mu došla v kotli voda. Z dlouhodobého hlediska je prostě podobné zacházení s ostatky našeho nejmilovanějšího prezidenta nehumánní, a pokud by prorazil ještě několik zdí, mohla by být jeho tělesná schránka nenávratně poničena,“ vysvětluje mluvčí ostatků Miloše Zemana Jiří Ovčáček. „Ze všech zákeřných myšlenek se nám ale zalíbila jedna obzvláště zákeřná,“ popisuje Jiří, který shodou okolností s rektálním otvorem po večerech experimentuje, a proto dle vlastních slov moc dobře ví, jak flexibilní část lidského těla to je.

Za změnou chování a postupnou dekadenci Miloše Zemana nakonec zřejmě nestojí rozpad osobnosti, ale Patrik Nacher. Na snímku zachycen během přivítání Zuzany Čaputové na zámku v Lánech vítající slovenskou prezidentku slovy “Namaluj mě jako jednu z těch francouzských kurev”.

„Paň Ovčáčke ke mně přišel a chtěl seznamy analpinistů pod metěr dvaceť. Prý by si naťáhli Miluše jako oblek a byli jako takýsi maskoť České republike. Ostatně, jak tomu byl Miloš i za živa,“ svěřuje se s ďábelským plánem Andrej Babiš, který se úplně netají tím, že má složku na každého. I na vás. „V kartotéke jsem našel jeň dva vhodně kandidáte. Žukej Váňa a pak Patrika Ňachera. Pochopitelně jsme chtěli dáť prednosť Váňovi, aby Patrik nězahálel v Puslanecké sněmovně. I zkouška kostýmu proběhla ne jedničke. Problím byl jeň s ovládáním paňa prezidenta,“ popisuje premiér, podle kterého Váňa v těle Miloše Zemana nejdříve předvedl volný cval, než přešel na klus a v závěru se pokusil přeskočit hradní příkop. „Teň děbil mi pak říkal, že si myslel, že chtěme aby s tím běhal Velkou Praďubickou. Ale že na prezideňtování ho jakože něužije. Takže zůstala jediňá varitanta. Patrik.“

Žokeje Váňu přivedla k jednání osobně Klára Dostálová.

Patrik Nacher je notoricky znám tím, jak neúspěšný je v pokusu dostat se do vrcholové politiky. V rámci análního labužnictví mu není proti srsti provádět rimming řasami ani Andreji Babišovi, což je koneckonců i důvod, proč se Patrik na seznamu análpinistů objevil s poznámkou ‘obzvláště vtíravá technika‘. Za své patolízalství byl Patrik již dokonce málem odměněn křeslem ministra školství. Až později se ukázalo, že by na něj školníci při libovolné návštěvě základní školy řvali, kde má do prdele přezůvky, a proč není v hodině. Nakonec k podobně frustrující zkušenosti nedošlo, a Patrik se vrátil zpět do složky análpinista. „Počůvaj. Ty si chtěl do té vysoké politiky a něvadí ti lízt u toho liděm do prdele,“ zavolal prý Andrej Babiš jedno nedělní odpoledne Patriku Nacherovi s nabídkou, která se neodmítá. Slovo dalo slovo, a Patrik tak mohl až do své vlastní smrti nosit oblečeného Miloše Zemana, kdyby nezasáhla rutinní prohlídka lékařů, kterým pan prezident za živa familiárně říkal „ty kurvy“.

Patrik Nacher se v prezidentovi zabydlel, čímž se stal jakýmsi suchzemským krabem poustevníčkem.

Jedná se tak o další zářez na pažbě skandálů, se kterými se musí vláda Andreje Babiše potýkat. V poslední době se navíc jejich frekvence postupně zvyšuje a momentálně se situace zastavila na jednom odhaleném průseru týdně. Není tedy divu, že Andrej Babiš musí jednat, aby oheň udusil v zárodku. Zděšení rodičové totiž neví, jak mají dětem vysvětlit, že jejich prezidentem je Patrik Nacher a na invalidní vozík Miloše Zemana se připoutalo ekologické aktivistko, které je zděšeno tím, že prezident mohl být poháněn koksem. „Ja ťo jako problim něvnímám. To sou prostě věči, jaké se vám přihodí každý děn. Je ťo něpříjemňost. To ano. Ale na škále nepšíjemňosti žekněme někde na úrovni rozlitěho mleka,“ dementuje nelehkou situaci Andrej Babiš, který jen pro jistotu zopakoval, že nikdy neodstoupí, a na tiskové konferenci vyzval všechny zúčastněné, aby si to všichni zapamatovali.

Snídaně Patrika Nachera. Zachycen pohled oční bulvou Miloše na stůl LDN v Lánech.

Určitý neklid je nicméně v PR oddělení strany ANO možné zpozorovat. Marek Prchal totiž zakoupil autorská práva na oblíbený animovaný seriál Spongebob, a společně s dalšími marketingovými artisty pracuje na nové verzi, která by měla nejmenším dětem vysvětlit, že lezení do prdele mrtvému prezidentovi je v zásadě normální věc. Pomoci k tomu má nová postavička kraba poustevníčka Patrika, který doplní původní duo houbáka Spongeboba a hvězdice Patrika. Vše zůstane při starám. Spangebob bude bydlet v ananasu, Patrik pod šutrem a Patrik v Miloši Zemanovi na dně moří. Šuškanda navíc říká, že většina humorných situací by měla být vystavěna na vtipu „ne, chtěl jsem mluvit s Patrikem hvězdicí, ne s tebou, Patriku“.

Patrik Nacher bude v seriálu představovat afektovaného kraba poustevníčka

Zda nakonec skutečně půjde kvalita oblíbeného animáku ke dnu, samozřejmě aktuálně říci nedokážeme. Co se nám však ukořistit podařilo, je úvodní znělka, která dostane zbrusu nový text:

Kdo žije v mrtvole na dně moří? Patrik Nacher!
A kdo tu nenávistí tajně hoří? Patrik Nacher!
A jestli snad někdo z vás komplex malosti má. Patrik Nacher!
Tak ať si radši koupel v náprstku dá! Patrik Nacher!
Patrik Nacher! Patrik Nacher! Patrik Nacher!


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi