Očkovaným se v periferním vidění začala zobrazovat výzva pro aktivaci Windows


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Ministerstvo zdravotnictví České republiky stojí před dalším zapeklitým problémem. Nejenže v úmrtnosti po očkování pokulhává o celé dvě procenta oproti celosvětovému průměru, teď se navíc začali objevovat první očkovaní občané, kterým na jejich licencované vakcíně vypršela testovací lhůta a vyzývá k aktivaci Windows.

„Já si toho poprvé všimnul teď v pátek. Vyrazil jsem se štamgasty po roce do hospody. Rozhodně jsme nebyli mezi prvními, takže trubky už byly pročištěné. No, co vám budu povídat. Pivo jak křen, sklenice orosená, Evženovi chutná, aktivujte Windows s periferním vidění, … servírce narostly kozy? Moment. Aktivujte Windows,“ svěřuje Ludva, pravidelný návštěvník znojemské prominentní nálevny Vyschlá dáseň. Ludva rozhodně není první, kdo se s licenční problematikou Microsoftu v poslední době potýká. Jen za poslední týden Česká lékařská komora zaznamenala na sedm desítek obdobných případů. Ve dvou případech dokonce zasahovala i speciální protipirátská jednotka, když se majitelé pokoušeli obejít licenční ujednání za pomocí šroubováku v nosní dírce. Otázkou nicméně zůstává, zda česká vláda o trial verzi vakcíny věděla, nebo je to jen zločinný způsob geniálního padoucha Bila Gáteze na ovládnutí světa a rozšíření operačního systému Windows.

Výhled na mlaskajícího Evžena kazí otravná výzva pro aktivaci Windows

Právě Microsoft před rokem oznámil, že Windows 10 je používán ve více než bilionu zařízení, a že chce svoji firemní politiku upravit tak, aby distribuce operačního systému byla mnohem snazší a šlo jej spustit i na (v té době) nekompatibilním hardware.

„Jako teď už je mi asi jasný, proč jsou před očkování podepisoval ten papír, že souhlasím s licenčními ujednáními, ale i tak se mohl někdo alespoň náznakem zmínit, že vakcína je jen demoverze, a proto jsem za ní nic neplatil,“ vysvětluje se Ludva. Podle jeho mínění se otravné popup okna objevují v tu nejméně vhodnou chvíli, a navíc má pocit, že se jejich frekvence zvyšuje. „Pokud se ptáte takto, tak ano. Myslím, že by to mohla být voda na mlýn všech těch konspirátorů, kteří od začátku tvrdí, že vakcína je jen prostředek na ovládnutí lidstva,“ uzavírá Ludva.

Tady Ludvovi překazil Bil Gátez radovánky v místním bordelu

Bil Gátez na naše dotazy k termínu vydání tohoto článku nezvedal telefony a naší redakci přišla jen stručná odpověď s dotazem, jestli jsme se náhodou neposrali. O poznání sdílnější byl recyklovaný ministr zdravotnictví Ken Vojtěch. „Podívejte se. Představte si, že chci ovládnout celý svět. Za miliardy dolarů vyvinu virus a za další miliardy k němu vyvinu vakcínu. Jen proto, abych mohl společně s vakcínou propašovat do lidského organismu licenci Windows. To je ze své podstaty naprosto geniální. Je vidět, že se pan Gátez učil přímo od České republiky, kde podobné logické zkratky hojně využíváme také,“ vysvětlil naší redakci ministr zdravotnictví. Na otázku, zda by nebylo jednodušší a levnější licence Windows rozpustit například v pitné vodě, neodpověděl.

Lékař na historickém snímku ukazuje kyčel infikovanou operačním systémem Windows 98

Na slovo skoupé jsou i české zdravotní pojišťovny, které nám zatím nedokázaly odpovědět na dotaz, zda budou licence vakcíny plně hrazeny, nebo si je musí zakoupit každý očkovaný občan sám z vlastní kapsy. Jisté je jen to, že pokud se bude počet očkovaných i nadále zvyšovat, bude s největší pravděpodobností nutné obnovit ministerstvo informatiky. To bylo původně zrušeno už v roce 2007 poté, co byla ukončena podpora operačního systému Windows 98. Microsoft je tehdy pašoval do těla pacientů na disketách ukrytých v kyčelních kloubech.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi